Geen afbeeldingen? Webversie

 

Hello Garden nieuwsbrief #42 - week 34, 2016

In deze nieuwsbrief volop aandacht voor onze presentatie op Plantarium. Veel bestaande klanten, maar ook veel nieuwe contacten, hebben tijdens de beursdagen onze stand bezocht en lieten zich inspireren door de mooie themapresentaties. Verder aandacht voor 'onze' nieuwe vrachtwagen en de weersverwachting voor de komende week.

 

Hello Garden op Plantarium

Onder tropische omstandigheden is het Plantarium woensdag 24 augustus van start gegaan. Het thema 'SHOW IT' is daadwerkelijk door veel standhouders opgepakt en alles is uit de kast gehaald om er een mooie show van te maken!

Griffioen Wassenaar is met een zeer fraaie en inspirerende stand aanwezig en presenteert diverse Hello Garden thema's.

De nieuwe mixborder presentatie trok grote belangstelling van onze klanten. Met dit nieuwe thema inspireren wij de consument tot het samenstellen en kopen van Hello Garden vasteplanten en hiermee een eigen droomborder te creëren. Deze mixborder opzet zal komend jaar meer varianten krijgen. 

Naast de bekende tafelbanners kunt u nu ook doeken met buizenframe via ons aanschaffen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw contactpersoon: 
John Frederiks of Arthur de Wit.

 

Tijdens het Plantarium heeft Tuin en Landschap een interview gehad met Bert Griffioen. Bekijk het interview met Bert Griffioen

Bent u nog niet naar het Plantarium geweest? Het kan nog tot en met zaterdag 27 augustus. U bent van harte welkom!

 

Griffioen 'on the road'

Heeft u hem al gezien?

 

Griffioen komt u op heel veel plaatsen tegen. Naast de fraaie themapresentaties van Hello Garden in de meeste tuincentra, vindt u GreentoColour® in het openbaar groen zoals parken, verkeersgeleiders, rotondes etc. in vele gemeenten, instellingen en bedrijfstuinen.

In samenwerking met onze huistransporteur Van Zaal Transport BV heeft Griffioen Wassenaar een nieuwe oplegger laten verfraaien met sfeerbeelden van Hello Garden en GreentoColour®.

 

Tijdens het Plantarium staat deze oplegger geparkeerd op het grote parkeerterrein.

Vanaf komend weekend zult u de wagen tegenkomen op de ederlandse en Belgische wegen!

Kortom u kunt er niet meer omheen. Griffioen Wassenaar, dé vasteplantenspecialist voor uw tuincentrum en het openbaar groen komt u overal tegen!

Nu dus ook 'on the road'.

 
 

Het weer de komende week ...

In het weekend blijft het nog warm en is er toenemende kans op een (onweers)bui. Na het weekeinde eerst nog kans op een bui met normale maxima. Geleidelijk aan wordt het droog, komt er meer zon en lopen de temperaturen weer op.

Goed weer voor de BBQ dit weekend, dus denk aan uw kruidenplanten!

Vasteplanten in het openbaar groen volgens ons GreentoColour®-concept. Ook zeer geschikt voor de borders bij uw tuincentrum. Zien doet kopen!

 

Nieuwsbrief vanaf nu tweewekelijks ...

Vanaf heden zult u onze Hello Garden nieuwsbrief tweewekelijks ontvangen. Dat betekent dat de eerstvolgende nieuwsbrief eind week 36 zal verschijnen. Bij de start van het verkoopseizoen volgend jaar pakken we de wekelijkse frequentie weer op!

 
 

Uw contactpersonen:

Arthur de Wit
T  +31 (0)6 54 37 23 35

sales@griffioenwassenaar.nl

John Frederiks
T  +31 (0)6 46 05 73 93

jfrederiks@griffioenwassenaar.nl

 

Hello Garden is een merk van:

Griffioen Wassenaar BV
Postbus 2102
2240 CC Wassenaar