Geen afbeeldingen? Webversie

 

Hello Garden nieuwsbrief #41 - week 33, 2016

In deze nieuwsbrief aandacht voor de gewijzigde beladingsgraad en de visueel mooie partijen van deze week met speciale aandacht voor het thema 'specials'. We eindigen met een vooruitblik op Plantarium en de weersverwachting voor de komende week.

 

Bestellen en beladingsgraad

De Hello Garden vasteplanten zijn in deze periode van het jaar gemiddeld visueler en daardoor vaak ook wat langer. Om deze reden is de beladingsgraad voorlopig vastgesteld op 6 lagen i.p.v. 7 lagen per cc.

De belading is nu 6x6x6. Houd hier rekening mee bij het bestellen!

 

Gespot op de kwekerij ...

Onderstaand de visueel mooie partijen van deze week op onze kwekerij. 
De genoemde partijen zijn frisgroen, knop/bloem en kleurtonend

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gespot op de kwekerij ... thema exclusief / specials

 
 
 
 
 
 
 

Plantarium ... het is zover!

Volgende week woensdag 24 t/m zaterdag 27 augustus vindt de 34e Plantarium in Hazerswoude plaats. Het thema voor deze editie is 'SHOW IT' en dat belooft veel! Veel kwekers halen alles uit de kast om hun producten te showen.

Alle boomkwekers uit Nederland, maar ook uit het buitenland zoals Italië, Duitsland, België en andere landen showen het summum op boomkwekerijgebied.

 

Natuurlijk is Griffioen Wassenaar aanwezig met een mooie inspirerende stand. Nieuwe presentatievormen, volop nieuws en inspiratie voor de komende jaren zorgen ervoor dat uw bezoek aan onze stand zeer de moeite waard is!

  • Het programma op Plantarium is zeker de moeite waard. Naast de circa 500 kwekers en 50 toeleveranciers die hun allermooiste producten showen is er op vrijdag ieder uur een seminar over assortiment waar zes sprekers uit binnen- en buitenland zullen spreken: Sortiment on Stage.
  • De vakbladen Tuin en Landschap en De Boomkwekerij organiseren samen met Plantarium een expositie, de Tuin en Landschap Experience geheten, rond het thema Klimaatbestendige ruimte. De bezoeker van de Tuin en Landschap Experience wordt door zeven verschillende ruimtes geleid waarin aspecten van klimaatverandering zoals wateroverlast, hittestress, luchtvervuiling en biodiversiteit aan de orde komen. Rode draad is de rol die groen kan spelen in de openbare ruimte.

Lees het volledige programma op plantarium.nl

 

Griffioen Wassenaar nodigt u hierbij van harte uit om Plantarium te gaan beleven, inspiratie op te doen en van het showen te genieten.

Wij ontvangen u graag op één van de beursdagen in onze stand op onze gebruikelijke locatie, standnummer 122!

 
 

Het weer de komende week ...

Vanaf maandag komt er een snelle overgang naar warm zomers weer! De zon is er geregeld bij en het blijft droog. De temperatuur loopt geleidelijk op naar waarden van boven de 25 graden gedurende de tweede helft van de week.

Vasteplanten in het openbaar groen volgens ons GreentoColour®-concept. Ook zeer geschikt voor de borders bij uw tuincentrum. Zien doet kopen!

 
 

Uw contactpersonen:

Arthur de Wit
T  +31 (0)6 54 37 23 35

sales@griffioenwassenaar.nl

John Frederiks
T  +31 (0)6 46 05 73 93

jfrederiks@griffioenwassenaar.nl

 

Hello Garden is een merk van:

Griffioen Wassenaar BV
Postbus 2102
2240 CC Wassenaar