Dinsdag 29 mei 2018
Nieuwsbrief voor werknemers
Image Caption
Winactie

Wil je helemaal up-to-date blijven over veilig en gezond werken, plezier houden in je werk en op tijd vooruit kijken? Ga naar www.volandis.nl/actie, geef aan welke prijs jij graag wint en ontvang de nieuwsbrief.

 

Maak kans op één van de prijzen
Image Caption
Pak die Dopper ook mee!

Wil je kans maken op een extra prijs, één van de 2.000 Doppers? Vul dan naast je e-mailadres ook een aantal extra gegevens in. Zo ontvang je informatie op maat. 

Maak kans op een Dopper
Image Caption
Wanneer is jouw DIA?

Je moet langer doorwerken tot aan je pensioen. Zorg dat je fit blijft. En dat je er plezier in houdt. Hoe? Neem deel aan de DIA! De DIA is het vertrouwde PAGO (medisch onderzoek) met een plus. Deze plus is het Adviesgesprek met een DIA-adviseur van Volandis. Nieuwsgierig wanneer jij aan de beurt bent?

Check jouw DIA
Volandis op social media

Op de hoogte blijven van nieuws van Volandis, onze partners en ontwikkelingen in de sector? Volg ons ook op Twitter, FacebookLinkedIn en Instagram. Is een bericht de moeite waard om te delen? Help dan mee het gesprek gaande te houden in de sector.

Met jouw contacten kunnen we de beweging maken naar Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit.

Vorige nieuwsbrieven

Een nieuwsbrief gemist? Bekijk onze voorgaande nieuwsbrieven op de website.

Stuur de nieuwsbrief door naar je collega's.

Mogelijk is de informatie in deze nieuwsbrief ook interessant voor je collega's. Stuur de nieuwsbrief daarom door, of plaats de berichten op bijvoorbeeld het intranet. Zo is iedereen goed geïnformeerd over duurzame inzetbaarheid.


Abonneer op deze nieuwsbrief