Se nyhedsbrevet i browseren
Hjemmesiden
Alt

Gratis online-kurser til dig om bæredygtige indkøb

- om totalomkostninger (TCO) og indkøb af bæredygtig IT

Nu har du mulighed for at tilmelde dig to af Forums forårsaktiviteter, der som følge af Coronavirus afholdes som webinarer (online-kurser) i stedet for fysiske møder. Det er gratis og nemt at deltage. I slutningen af april lægger vi ud med et opstartsmøde af temagruppen om indkøb af bæredygtig IT. Du kan også blive undervist i at bruge Miljøstyrelsens TCO-værktøjer. Tilmeld dig allerede i dag - vi glæder os til at se dig.

 

Webinar: Sådan anvender du totalomkostninger (TCO) i udbud

Dato og tid: Onsdag den 29. april, kl. 10.00 - 11.30

På dette webinar bliver du undervist i at bruge Miljøstyrelsens TCO-værktøjer (Total Cost of Ownership). Ideen med TCO er at medregne fremtidige udgifter gennem produktets levetid. I stedet for blot at se på, hvad der er billigst i indkøbspris. Kurset gør dig i stand til at vælge det produkt, der samlet set og gennem hele produktets levetid er det billigste.

Tilmeld dig gratis her

 

Webinar: Opstart af temagruppe om indkøb af bæredygtig IT

Dato og tid: Torsdag den 30. april, kl. 14.00 - 15.30

Forum sætter i 2020 fokus på indkøb af bæredygtig IT. Det første møde afholdes som et online-kursus (webinar), hvor alle interesserede er velkomme til at deltage. Du får en god introduktion til området, indblik i de nyeste tendenser i markedet og konkrete eksempler: Hvordan starter man? Hvad er business casen? Hvilke indsatser virker for andre? Efter dette indledende webinar har du mulighed for at melde dig som deltager i selve temagruppen om bæredygtig IT.

Tilmeld dig gratis her

 

Sekretariat for grønne indkøb

Sekretariat for Grønnne Indkøb varetages af Miløstyrelsen.

Du er altid velkommen til at kontakte os via mail: ansvarligeindkob@mst.dk

 
Alt

Bliv medlem af forums linkedin gruppe

Husk at melde dig til Forum for Bæredygtige Indkøbs LinkedIn-gruppe, hvor du kan holde dig ajour med nyheder om grønne indkøb, få svar på spørgsmål fra de øvrige medlemmer og selv poste nyheder og arrangementer.

Og for hver gang du synes godt om eller deler et opslag, hjælper du os med at få nyhederne endnu længere ud, så tusind tak på forhånd.

 
Frameld nyhedsbrevet