Geen afbeeldingen? Webversie

 

Hello Garden nieuwsbrief #15 - week 7, 2016

Deze week veel reacties op onze nieuwe opzet voor presentaties:
Hello!  Perfect Mix & Match. Lees meer over Griffioen's GreentoColour®, ​vasteplanten in het openbaar groen.

Vanaf week 8 informeren wij u over de top 5 vasteplanten per thema.

 

Presentatie Hello!  Perfect Mix & Match
op Tuinzaken Retail Experience

Op de Retail Experience hebben wij een nieuwe opzet getoond om consumenten te inspireren, de 'Mix & Match'. Middels een grote poster wordt de consument uitgedaagd om vasteplanten te combineren en hun eigen mixborder aan te leggen. De benodigde vasteplanten zijn direct voorhanden en worden op de tafel voor de poster aangeboden.

Veel tuincentra ondernemers en medewerkers hebben ons hun mening gegeven over deze nieuwe presentatievorm. Wij hebben veel opbouwende kritiek ontvangen, waarvoor dank! De presentatie van de Mix & Match opstelling wordt in elk geval als positief ervaren.

De terugkoppeling zullen wij gebruiken om de presentatie en het bijbehorend sortiment te optimaliseren. Enkele ondernemers hebben aangegeven een proef te willen doen met deze presentatievorm. 

 
 
 
 

GreentoColour® vasteplantenconcept

Griffioen Wassenaar is bij u als tuincentrum klant vooral bekend van de vasteplanten in de blauwe potten. Wat nog niet bij iedereen bekend is, is dat Griffioen Wassenaar met het vasteplantenconcept GreentoColour® voorziet in het beplanten en verzorgen van vasteplanten projecten bij gemeenten, provincies en bedrijven.

 

GreentoColour® gebruikt bij haar projecten dezelfde hoge kwaliteit vasteplanten als voor de tuincentra. Dit is de basis van het succes en hierdoor weten steeds meer bedrijven en instellingen GreentoColour® te vinden. Grote kans dat als u die mooi bloeiende rotondes, bermen of bedrijfstuinen ziet dat ze een project van GreentoColour® zijn.

Bekijk de mogelijkheden van vasteplanten in het openbaar groen op onze speciale website www.greentocolour.com

Is uw bedrijfstuin of parkeerterrein aan een onderhoudsarme opfrisbeurt toe? Neem dan vrijblijvend contact op met Griffioen Wassenaar voor een passend advies.

 
 

Het weer voor de komende 14 dagen ...

De komende weken wordt het zacht met normale temperaturen. Er wordt geen nachtvorst verwacht. Er is dus geen belemmering voor het (verder) invullen van het Hello Garden vasteplanten concept.

 
 
 

Uw contactpersonen:

Arthur de Wit
T  +31 (0)6 54 37 23 35

sales@griffioenwassenaar.nl

John Frederiks
T  +31 (0)6 46 05 73 93

jfrederiks@griffioenwassenaar.nl

 
 

Hello Garden is een merk van:

Griffioen Wassenaar BV
Postbus 2102
2240 CC Wassenaar