Partago, zuiver rijden.

Zes elektrische auto's staan klaar voor jou

Elektrisch autodelen coƶperatie

Zonder uitstoot op weg

Met reeds 6 elektrische deelauto's komen we dichter bij jou! Zonder uitstoot, zonder lawaai, op weg naar ons doel: milieuvriendelijke automobiliteit in een gezond en proper Gent.

Ook benieuwd naar elektrisch rijden? Vraag ons om een testritje met jou te maken. We spreken af bij jou thuis, of bij één van onze auto's. Ondertussen vertellen we je alles over Partago en hoe je zelf elektrisch kan rijden.

Partago. Elektrisch autodelen coöperatie.

Partago, zuiver rijden
Onze AV

Welkom op de inhuldiging van 2 nieuwe auto's

Ontdek onze 2 nieuwste auto's bij een gezellig hapje en drankje!

Zet in je agenda, en kom af!

Onze app: een coöperatieve samenwerking in wording

De kracht van samenwerken, daar geloven we in. Partago ontwikkelt haar app om gemakkelijk elektrische auto's te kunnen delen. Binnenkort gaan we een stap verder, en delen we onze app met de Spaanse coöperatie Som Mobilitat. Via onze app zal Som Mobilitat hun elektrische auto's delen. We werken samen om ons platform beter te maken.

En ondertussen zit onze app reeds aan versie 2! In onze laatste blogpost stellen we hem voor, samen met zijn nieuwste snufjes.

Onze app.
Opladen

Elektrisch rijden en hernieuwbare energie

Elektrisch rijden maakt deel uit van een toekomst die floreert op hernieuwbare energie. Door gedeeld elektrisch rijden mogelijk te maken helpt Partago actief mee de doelstelling van 35% CO2 vermindering tegen 2030 te halen.

Samen met andere coöperaties maakt Partago deel uit van een nieuw Europees project. In 2017 testen we in een Gentse wijk hoe we zonne-energie het best kunnen koppelen aan gedeeld elektrisch rijden met Partago. Energie en mobiliteit van de toekomst!

Premies bij aankoop van een elektrische auto

Een nieuwe kans om Partago vooruit te helpen. Koop je een nieuwe elektrische auto, en deel je hem via Partago, dan geniet je bij aankoop van 11.000 euro premies (enkel voor Gentenaren). De auto kost zo ongeveer de helft. Wij rusten jouw auto uit, verzekeren en onderhouden hem. Via de Partago app delen we de auto met de Partago gebruikers. Jij wordt ook gebruiker van Partago. Je ontvangt een vergoeding voor het gebruik van jouw auto. De premies verminderen in 2017, dus dit aanbod is nog geldig tot eind 2016.

Geïnteresseerd? Contacteer ons.

Opladen
Het bereik van Partago

Het bereik van onze Renault Zoé. Ja, je geraakt tot aan de zee!  B-)

Weetje van de week

We krijgen vaak vragen over elektrisch rijden. Zoals: "Hoe ver geraak ik met een volle batterij?"

Vele mensen denken bij elektrisch rijden aan kleine tripjes in de stad. Maar het bereik van onze elektrische auto's is veel groter dan dat! Het kaartje hiernaast toont het bereik met een volle batterij.

Meer nog dan bij klassieke auto's hangt alles af van de rijstijl! Snel optrekken en snel rijden doet de cirkel verkleinen. Maar anticiperen en langzamer rijden, doet de cirkel weer vergroten. 195 km is het record binnen Partago! Doe je mee?

Tot binnenkort!

Het PARTAGO team