Donderdag 17 mei 2018
Nieuwsbrief voor bedrijven
Image Caption
Hoe haalt jouw werknemer gezond zijn pensioen?

Dit weekend ontvangen ruim 100.000 werknemers in de Bouw & Infra een opvallende kaart met geluid. Dé start van de Duurzame Inzetbaarheidscampagne van Volandis.
Het doel is om werknemers op de hoogte te houden van informatie over onder andere veilig werken en de DIA (Duurzame Inzetbaarheidsanalyse).

Bekijk de kaart
Image Caption
Wat houdt de DIA in?

De DIA is de nieuwe norm in de sector. Maar wat houdt de DIA nu eigenlijk in?
De DIA is het vertrouwde PAGO (medisch onderzoek) met een plus. Deze plus is het adviesgesprek met een DIA-adviseur van Volandis.

Lees meer
Volandis zoekt versterking

Draag jij graag je steentje bij aan het stimuleren van duurzame inzetbaarheid?
Volandis zoekt professionals die zich graag inzetten voor de werknemers én werkgevers in de Bouw & Infra zodat werknemers gezond hun pensioen gaan halen!

Bekijk de vacatures
Intredekeuring en bedrijfstakvergoeding

Deze week ontvangen werkgevers die in 2017 Intredekeuringen hebben aangevraagd een overzicht van de uitgevoerde intredekeuringen in 2017.
Onderteken en retourneer dit overzicht. Hiermee vraag je de bedrijfstakvergoeding aan. Overzicht niet ontvangen en van mening wel recht te hebben op die vergoeding?

Mail team IPZ
Sociale Innovatieprijs FNV Bouwen & Wonen

Meer invloed, meer zeggenschap, meer meebeslissen. Daarmee kan de FNV de positie en rol van werkenden in de bouw verbeteren. Om sociale innovatie in de bouw te stimuleren gaat FNV Bouwen & Wonen de Sociale Innovatieprijs Bouwen & Wonen en de Stimuleringsprijs uitloven. Dat is goed voor de werknemer én werkgever.

Lees meer
Image Caption
Vakspecialist gezocht

Het kan niemand zijn ontgaan: er is een schreeuwend tekort aan geschoold bouwpersoneel. Een gevolg van de aantrekkende economie, overspannen woningmarkt en verbouwwoede na een lange, diepe crisis. Daar bovenop komen de milieudoelstellingen die Nederland moet halen en de werkzaamheden doordat bedrijven en burgers versnelt van het gas af moeten. Als vakman zit je op rozen de komende jaren.

Lees de blog
Volandis op social media

Op de hoogte blijven van nieuws van Volandis, onze partners en ontwikkelingen in de sector? Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn en deel onze berichten met jouw contacten. Zo maken we met elkaar de beweging naar Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit.

Vorige nieuwsbrieven

Een nieuwsbrief gemist? Bekijk onze voorgaande nieuwsbrieven op de website.

Mogelijk is de informatie in deze nieuwsbrief ook interessant voor je medewerkers. Stuur de nieuwsbrief daarom door, of plaats de berichten op bijvoorbeeld het intranet. Zo is iedereen goed geïnformeerd over duurzame inzetbaarheid.


Abonneer op deze nieuwsbrief