Kom van je eiland én innoveer op 13/10 met eindgebruikers uit de zorgsector

Heb jij een innovatief idee voor de zorgsector? Wil je jouw product of dienst exclusief testen met de eindgebruikers? Schrijf je dan als de bliksem in voor de workshop ‘Innoveren met gebruikers uit de zorgsector’ tijdens de 6de editie van de Innovatiebeurs op 13 oktober 2016.

Tijdens deze workshop leer je bovendien waarom samenwerken met de Happy Aging zorgproeftuin CareVille een absolute meerwaarde is. Een aantal doorwinterde ondernemers delen graag hun ervaringen. Ook CrossCare – een project waar Vlaamse en Nederlandse eindgebruikers jouw marktintroductie helpen versnellen – is meer dan de moeite om te ontdekken.

Last but not least krijg je de kans jouw innovatief product of dienst af te toetsen bij toekomstige eindgebruikers

Programma
9u00 - Toelichting Happy Aging zorgproeftuin CareVille en project CrossCare
9u20 - Inspirerende ondernemers delen hun ervaring
9u40 - Aan tafel met eindgebruikers: verzamel persoonlijke feedback van de ouderen. Let wel, na inschrijving dien je een aantal voorbereidende vragen aan te leveren.

Wanneer: Donderdag 13 oktober 2016 van 9u00 tot 10u30
Waar: C-Mine 1, 3600 Genk
Prijs: €95 voor een combiticket Innovatiebeurs + workshop

Plaatsen zijn beperkt!

Over de 6de Innovatiebeurs en Happy Aging

De Innovatiebeurs is een must voor alle ondernemers op zoek naar experts van de Vlaamse kennisinstellingen en onderzoekscentra. Onder de slogan ‘Kom van je eiland!’ vaart de bezoeker langs 5 thema-eilanden vol innovaties: Bouw, milieu, energie en chemie; Zorg, agro, food en lifetech; Creative technologies; Business; Maakindustrie en logistiek.

Ook Happy Aging - dé community van bedrijven, zorgorganisaties, kennisinstellingen, beleidsmakers én ouderen met als doel innovaties in happy & healthy aging een boost te geven – neemt deel. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Je vindt ons op het eiland Zorg, agro, food en lifetech.