Deze avond keert Happy Aging terug naar België na een weekje Silicon Valley. Een studiereis vol inspirerende bezoeken, nuttige contacten en zelfs … prijzen.

Hoogtepunt was de Aging2.0 Optimize Conference waar meer dan duizend bedrijfsleiders, investeerders en experts verzamelen. De Happy Aging Members Fibricheck en Cubigo lieten op dit wereldtoneel zien wat ze in huis hebben.

Fibricheck wint publieksprijs

Een zaal die afgeladen vol zit met belangrijke ceo's, investeerders en experts ... je zou voor minder zenuwachtig worden. Niet zo bij Bieke Van Gorp van Fibricheck. Zij gaf een knaller van een presentatie en veroverde de prestigieuze publiekprijs van Aging2.0. Deze app voor hartritmestoornissen is duidelijk klaar om de wereld te veroveren. Bekijk het live verslag hier.

Ook Cubigo naar de finale

Maar ook Cubigo van Geert Houben valt duidelijk in de smaak op het internationale forum van Aging2.0. Hij is geselecteerd voor de finale in de categorie exposanten en mag straks het publiek proberen te overtuigen. Wij duimen alvast voor hem! 

Partnership met Aging2.0

Happy Aging brengt zelfs een stukje Silicon Valley mee naar huis: het sloot een partnership af met Aging2.0. "We gaan samen kijken hoe we het netwerk in Europa kunnen uitbreiden", aldus een trotse Ingrid Lieten. Lees alles over de community van Aging2.0 hier.

4 grootste uitdagingen in de zorg

Innovatie, mobiliteit, onafhankelijkheid en geest: dat zijn de 4 grootste uitdagingen in de zorg. Dat blijkt althans uit een rondvraag bij alle bedrijven aanwezig op de Aging2.0 Optimize Conference. Bekijk de resultaten hier.

Wil je meer weten over onze reis naar Silicon Valley? Of heb je interesse om lid te worden van Happy Aging? Reply op deze mail.

Tot snel!

 

Volg ons op