Dinsdag 19 juni 2018
Nieuwsbrief voor bedrijven
Webinar duurzame inzetbaarheid

Wat levert duurzame inzetbaarheid jou als werkgever op? Wat kun je doen en wat mag je van je werknemers verwachten? Volg ons webinar in samenwerking met Bouwend Nederland, stel je vraag en krijg tips om aan de slag te gaan.

Het webinar is op maandag 25 juni om 15.00 uur. Niet in de gelegenheid? Meld je toch aan en ontvang een terugkijk-link.

Schrijf je in voor het webinar
College 'De gekte de baas'

We merken het allemaal, de gekte op de arbeidsmarkt is groter dan ooit. Goede vakmensen lijken onvindbaar. Als je ze eenmaal hebt, kun je dus maar beter zorgen dat je ze behoudt.

Tijd om hier actief op in te spelen als werkgever, want juist in deze tijd is de duurzame inzetbaarheid van je werknemers belangrijker dan ooit.
Volg het Cobouw College op 5 juli.

Meld je aan voor het college
Image Caption
Sociale Innovatieprijs

FNV Bouwen & Wonen stimuleert sociale innovatie voor bedrijven én medewerkers. 
Beide voorzitters van het bestuur van Volandis, Peter Roos (namens FNV) en Henk Homberg (namens Bouwend Nederland), leggen uit waar de prijs voor staat. Bekijk de videoboodschap en ga de uitdaging aan!

Bekijk de videoboodschap
Bouw aan leefstijl, oogst gezondheid

Werknemers en werkgevers maken zich samen sterk voor effectieve gezondheidsbevorderende maatregelen. Draag samen met jouw werknemers een bijdrage aan een gerichte en effectieve aanpak die kan zorgen voor gemotiveerde en gezonde werknemers! Hoe? Lees verder en wie weet komen wij naar jou of je werknemers toe.

Lees verder
Gelders Vakmanschap

Provincie Gelderland pakt het tekort aan (technisch) personeel aan en ondersteunt kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. De provincie stelt vanaf juli vouchers beschikbaar voor onder andere werknemers die zich willen omscholen of een traject van werk naar werk willen volgen. Uiteraard alleen voor mensen die wonen en/of werken in de provincie Gelderland. Informatie: www.geldersvakmanschap.nl.

Toolbox Hijsbanden & rondstroppen

Weet je dat je een hijsband met rijghaak meerdere keren kunt gebruiken? En wel eens nagedacht over wat te doen met hijsbanden die je maar éénmalig mag gebruiken? En wat is eigenlijk een rondstrop?
Het antwoord op deze vragen en nog veel meer nuttige informatie vind je in de praktische toolbox: ‘Hijsbanden en rondstroppen'.


Abonneer op deze nieuwsbrief