Partago, zuiver rijden.

UITNODIGING

Eerste elektrische deelauto in Mariakerke!

Kom naar de inhuldiging van de eerste elektrische deelauto in Mariakerke. We ontvangen je bij onze hapjes-BBQ. Van harte welkom!

Zondag 26 juni, 11:00 - 12:30, Vliegpleinkouter 47, Mariakerke (Gent)

Wat is zo speciaal aan deze auto?

Eén van onze coöperanten heeft deze elektrische auto gekocht. Hij deelt hem nu met Partago, zodat de buren hem ook kunnen gebruiken. Zo bouwen we samen aan een betere, milieuvriendelijkere én gemakkelijkere mobiliteit in jouw buurt.

Partago, zuiver rijden

En verder...

BBL wordt onze 107ste coƶperant

"Klimaatverandering, verlies aan biodiversiteit en ongezonde omgevingskwaliteit zijn de grote ecologische uitdagingen. Om deze uitdagingen succesvol aan te pakken, hebben we fundamentele verschuivingen nodig in ons energiegebruik, in onze omgang met grondstoffen en in ons ruimtegebruik." Uit de lange termijnvisie van BBL.

BBL is onze 107ste coöperant

We verwelkomen van harte Bond Beter Leefmilieu als coöperant in Partago. De koepel-organisatie van de milieubewegingen steunt ons streven naar de leefbare stad. Elektrisch rijden helpt daarbij. En autodelen ook. Zo creëren we meer plaats en meer schone lucht in onze stad. In de echte coöperatieve spirit wil BBL samenwerken om onze doelen te bereiken.

Ook lid worden? Zeer eenvoudig!

Onze 4de elektrische auto in de Brugse Poort!

In de Brugse Poort vindt het experiment 'De Leefwijk' plaats. In de leefwijk experimenteren buren met meer leefruimtje op straat. Privé auto's ruimen plaats voor banken, groen, fietsen, ontmoetingen... Enkel voor deelauto's is er plaats!

Partago wil dit experiment volop steunen! Daarom proberen de 'leefstraters' binnenkort een Partago elektrische deelauto uit. Geen vaste standplaats voor deze auto. Hij zal 'vrij zweven' in de wijk. Onze app gidst je naar de locatie!

Onze app.
Opladen

Investeer in Partago en geniet van belasting- vermindering

De belastingbrief niet vergeten? In Vak X, onder J.2, kunnen coöperanten hun inbreng in Partago ingeven (let op: enkel voor aandelen na 1 juli 2015). Zo krijg je 45% eenmalig korting op het bedrag van je aandelen.

Wil je ook genieten van dit voordeel. Onze campagne 'Geef je geld een tweede adem' loopt nog. Dit opgehaalde kapitaal gebruiken we om meer Partago auto's in Gent te krijgen.

Verslag van ons bezoek aan Spanje.

Lucie en Joachim bezochten de Spaanse coöperatie Som Mobilitat. Doel: een samenwerking opzetten rond het Partago platform. Zo wordt ons platform robuuster en beter. We willen ons platform verankeren in de coöperatieve wereld. Dus hoe anders een samenwerking beter starten dan met een bezoekje? 

Lees het verslag van onze reis.

Met de vrienden van Som Mobilitat
Opladen

Volgende infosessie op zaterdag 25 juni om 14:00

Meer weten over Partago? Op zaterdag 25 juni om 14:00 geven we een infosessie in Gent. Test onze elektrische auto uit, en kom alles te weten over de coöperatie Partago. Welkom op Ajuinlei 1, Gent!

Tot binnenkort!

Het PARTAGO team