Topsprekers, een spannende wedstrijd en gezellige netwerkreceptie: herbeleef de Happy Aging Day 2016

Inspirerend, spannend en gezellig: dat vat de eerste editie van de Happy Aging Day perfect samen. Bijna 300 deelnemers ontdekten hoe ouder worden best innovatief is. 

De Happy Aging Day is bovendien een fris begin: LifeTechValley steekt in een nieuw jasje en gaat vanaf nu door het leven als Happy Aging. We sloten tal van samenwerkingsovereenkomsten af o.a. met VKW Limburg, Voka Health Community, Limburg StartUp, en MIC. Ook Aging2.0, UHasselt, Flanders Care, Locate in Limburg, Care-O-Lim, Hospilim, Innovatiecentrum, PXL en UCLL zullen snel een partnership ondertekenen.

Vol enthousiasme bouwen we verder aan een community van members, partners en people. Jij doet toch ook mee?

Back to the future

Een foto: dat was de voorwaarde om binnen te mogen op de Happy Aging Day 2016. De bijhorende ‘verouderingsfilter’ een leuk extraatje.  Wil je graag exclusief jouw foto bekijken? Reply op deze mail en ontdek hoe jij er over 20 jaar uitziet. Onze camera legde ook alle andere mooie momenten vast.

Niet twijfelen, gewoon doen

Bedrijven, zorgorganisaties, kennis- of overheidsinstellingen en ouderen … de Happy Aging community staat open voor iedereen. Word nu lid en geniet van gratis lidmaatschap in 2016.

Liken, posten, tweeten, sharen

‘To be social or not to be’ zou Shakespeare vandaag schrijven. Ook Happy Aging is te vinden op Facebook, Twitter en LinkedIn. Bekijk zeker onze leuke filmpjes van de Happy Aging Day 2016, met dank aan Henri, Germaine, Fons en Fernand.

Klaar om de wereld te veroveren

Hoogtepunt van de namiddag was de Aging2.0 pitch-wedstrijd. Bieke Van Gorp verbaasde jury en publiek met Fibricheck. Het leverde haar een ticket richting San Francisco op. In oktober trekt Happy Aging immers op inspiratiereis naar San Francisco en neemt het deel aan Aging2.0 Inspire. Wil je graag meegaan? Laat het ons snel weten, de plaatsen zijn beperkt! 

Een jaar boordevol actie!

De Happy Aging Day wordt de jaarlijkse hoogmis voor alles wat met 'aging' te maken heeft. Het is slechts het begin van een druk en boeiend najaarsprogramma. Ontdek alle events van Happy Aging en haar partners hier.

6/9 Jobbeurs - Limburg Startup

12/9 Ondernemerstafel internationaal groeien in de zorgeconomie - VKW Limburg

27/9 3 Digitale Dagen - Gemeente Heerlen, Smart Services Campus

27/9 VOKA Health Community congres

28-30/9 Health & Care Beurs

28/9 Ontbijtsessie subsidiemogelijkheden CrossCare

8-15/10 Inspiratiereis naar San Francisco & bezoek Aging2.0 conferentie

11/10 Infosessie terugbetalingen in de zorg - MIC 

 

13/10 Innovatiebeurs - Innovatiecentrum Limburg

21/10 Brainstorm Europees Programma Neighborhood of the Future - MIC

29/10 Zorg op de nightshift - Limburg Startup

14-17/11 Medica Beurs

17/11 Human Centered Design event - U-sentric

8/12 Technologiecafé - Care-o-Lim

16-17/12 Gezondheidsconferentie Preventie 2016