Se nyhedsbrevet i browseren
Hjemmesiden
Alt

Årskonferencen 2021: Indkøb af bæredygtigt og klimavenligt byggeri

Se hele programmet og tilmeld dig her.

Vi er glade for nu at kunne præsentere det spændende program for vores populære årskonference, der indeholder en perlerække af indlæg fra kommuner, regioner og erhvervsliv.

Du møder også rådgiveren, arkitekten og forskeren. Og naturligvis en masse af dine indkøberkolleger, som du kan dele viden og erfaringer med.

Vigtigt at vide: Det er kun formiddagens program, der er åbent for online-deltagelse! Vil du også have eftermiddagen med, skal du tilmelde dig fysisk.

Bæredygtigt og klimavenligt byggeri på formiddagens program

Bæredygtigt og klimavenligt byggeri er en af de vigtigste brikker i den grønne omstilling. Som offentlig eller privat indkøber spiller du en nøglerolle i den udvikling. For at give dig mere viden, indsigt og inspiration til at løse opgaven zoomer årskonferencen ind på det bæredygtige byggeri.

En eftermiddag med masser af inspiration til dig

Efter frokost er der lagt op til at du skal have en masse inspiration med helt nye værktøjer, konkrete cases, og gode råd. Du bliver blandt andet klogere på temaer som produktstandarder i indkøb, cirkulært indkøb af møbler og meget andet. Og så lærer du POGIs indkøbsmål for byggeri og anlæg, transport, børneartikler og belysning at kende.

Prisoverrækkelse: Verdens Bedste Indkøber

Vi overrækker prisen som Verdens Bedste Indkøber. Prisen uddeles til en offentlig institution, virksomhed eller organisation, som har gjort et ekstra stort stykke arbejde med at bidrage til ét eller flere af Verdensmålene gennem deres indkøb.

Et højaktuelt tema

Rikke Dreyer, der er formand for Forum for Bæredygtigt Indkøb, ser som altid frem til en interessant årskonference.

- Forum er sat i verden for at samle viden og erfaringer og dele det hele med de folk, som arbejder med bæredygtige indkøb i det daglige. Og det er præcis dét, der sker hvert år på vores konference, hvor engagerede indkøbere fra det offentlige og det private mødes.

Årets tema om indkøb af bæredygtigt og klimavenligt byggeri er højaktuelt, mener Rikke Dreyer, der glæder sig til konferencens oplæg og debatter.

- Der er virkelig gang i både det offentlige og private byggeri i disse år. Og de beslutninger der tages nu, har konsekvenser langt frem i tiden. Det gælder både energiforbrug og vandforbrug, men i høj grad også for de materialer, som vi vælger at bygge med, siger hun.

Se hele programmet og tilmeld dig HER.

 
Alt

Hvem skal være verdens bedste indkøber 2021?

Har du et godt bud på, hvem der skal have prisen i år?

Modtageren af hædersprisen ”Verdens Bedste Indkøber” afsløres den 28. oktober 2021. Det foregår på Forum for Bæredygtige Indkøbs og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøbs (POGI) årskonference i Odense.

Prisen uddeles til en offentlig institution, virksomhed eller organisation, som har gjort et ekstra stort stykke arbejde med at bidrage til ét eller flere af Verdensmålene gennem deres indkøb.

Verdens Bedste Indkøber prisen er indstiftet af Forum for Bæredygtige Indkøb, POGI, Miljøstyrelsen, IKA og Dansk Initiativ for Etisk Handel, 

Du kan nominere din kandidat her på IKA's hjemmeside. Der er frist for nomineringer den 8. oktober.

 
Alt

KOM TIL ÅRSKONFERENCEN 2021

Få ny inspiration og gode råd, når Forum for Bæredygtige Indkøb og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb holder den 28. oktober i Odense.

Se programmet og tilmed dig her.

 
Alt

Bliv medlem af forums linkedin gruppe

Husk at melde dig til Forum for Bæredygtige Indkøbs LinkedIn-gruppe, hvor du kan holde dig ajour med nyheder om grønne indkøb og med Forums og andre aktørers arrangementer.

Og for hver gang du synes godt om eller deler et opslag, hjælper du os med at få nyhederne endnu længere ud, så tusind tak på forhånd.

 

 
Alt

VIDENDELING FOR POGI-MEDLEMMER

Arbejder du i en organisation, som er medlem af POGI? Meld dig ind i denne LinkedIn-gruppe, hvor alle kan dele viden om offentlige grønne indkøb.

Gå til POGIs LinkedIn-side

 
Frameld nyhedsbrevet