Facebook icon Twitter icon Forward icon

Nieuwsbrief nummer 01

Wij hebben het nieuwe jaar met elkaar gevierden gaan dit jaar weer de golfcompetitie met elkaar aan. Tijdens 7 wedstrijden wordt gekeken welk bedrijf als beste uit de bus komt. Dit vraagt constant spel, betrouwbaar partnerschap en soms een nieuwe techniek die je een voorsprong geeft op de anderen. Kenmerken die ook in het ondernemerschap en in deze competitie tot uitdrukking komen. Bijna iedere deelnemer van 2013 doet weer mee! We starten vanaf 8 april.
Nog geen golfer! Dan is deelname aan het netwerkdiner, ook een mogelijkheid!! Wij helpen u verder om een golfvaardigheidsbewijs te halen via onze PGA erkende golf professionals.

De “Ondernemer in beeld”

Nog meer als vorig jaar willen wij de “Ondernemer in beeld” brengen. Dit betekent dat de organisatie niet alleen voor de deelnemers wordt ingevuld, maar ook door de deelnemers. Het pitchen (kort promotiepraatje) gaat onderdeel uitmaken van het programma. Iedereen komt aan de beurt. Een goede pitch kan op heel veel momenten goed van pas komen en kan in allerlei omstandigheden belangrijk zijn. 

Nieuwsbrief en Sociale media

De digitale nieuwsbrief en sociale media verbindt de deelnemers en brengt nieuwe ontwikkelingen van onze deelnemers onder de aandacht.
Facebook Like Button

De kosten voor deelname

Nieuw dit jaar is, dat in de jaarlijkse bijdrage ook de eenmalige deelname van een gast per bedrijf per jaar is opgenomen. Op deze manier willen wij het netwerk uitrollen en nieuwe bedrijven betrekken bij dit golfnetwerk. Ook het drankgeld wordt op basis van een gemiddelde van 7 drankjes per avond, vooraf als netwerkactiviteit in rekening gebracht. Hiermee willen wij je als deelnemer ontzorgen.

Aanmelden

Wij kijken uit naar de start van het seizoen en zien je op 8 april. Voor meer informatie, verwijzen wij naar onze website www.businessgolfzeist.nl. Hier staat een toelichting op kosten en inschrijfprocedure. Nieuwe deelnemers worden verzocht via de website in te schrijven. Het inschrijfformulier staat onder het kopje “MEEDOEN”. In februari ontvangt u een op naam gestelde factuur.

 

De winnaars 2010 t/m 2013

Kees vd Grift(2010), Peter van Markus(2011), Maarten Grisel(2012) en Ad van Zetten (2013) met Sonja van Oudheusden, Rolph van Markus en Nasir Javid.

Agenda/Data 2014

Meldt u zich  tijdig aan. Er kunnen maximaal 22 teams aan de golfcompetitie deelnemen.
Data Business Golf Zeist (Business cup competitie 2014):

1.Dinsdag 8 april op Schaerweijde (start competitie).
2. Woensdag 7 mei op Kromme Rijn.
3. Dinsdag 10 juni op Schaerweijde.
4. Woensdag 9 juli op Kromme Rijn.
5. Dinsdag augustus op Schaerwijde ?
6. Woensdag 10 september op Kromme Rijn.
7. Dinsdag 7 oktober Schaerweijde (slotevent).

Terugblik 2013

Klik hier voor een foto-impressie terugblik 2013 

Sola dag

Sola dag

McDonald dag

McDonald Golf dag

Ekris dag

Ekris dag

Van Markus dag

Van Markus dag

RNHB dag

RNHB dag

Erica dag

Erica dag

In het Nieuws

In het Nieuws