Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de online versie.

Twitter Facebook Youtube
NIEUWS 6 januari 2019

Beste lezer,

Voor iedereen een geweldig 2019 gewenst. We doen een kleine terug- en vooruitblik. Om vervolgens meteen de goede voornemens in daden om te zetten. Welkom in 2019!

De Vrijwilligersacademie staat voor vernieuwing

Vorig jaar is dat gebeurd met nieuwe trainingen, nieuwe website en een platform voor online leren Vrijwilligersacademie Online.

Komend jaar gaan we de stem van vrijwilligers versterken via de Vrijwilligersacademie Club en Café: voor en door zorgvrijwilligers, een plek om elkaar te ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan en waar je terecht kunt met vragen, dilemma’s en je ervaring.

Ben je lid van de club? Dan ben je van harte welkom op vrijdag 18 januari in het Café!

2019 het jaar van de kwaliteit

Bij de Vrijwilligersacademie leer je geen feiten, maar wel hoe je contact kunt maken en houden. Komend jaar richt de Vrijwilligersacademie zich op de kwaliteit, van de trainingen en van de informele zorg in Amsterdam. We willen laten zien wat onze trainingen opleveren en staan voor de meerwaarde van ervaringsdeskundigheid.

Als je je vrijwillig inzet, is een training bij de Vrijwilligersacademie een mooi cadeautje

Samen werken

Samenwerking is de manier om kennis te delen en te ruilen. We zijn blij met de oude en nieuwe partnerorgansiaties.
Door de expertise te delen in de keuzevakken bij de Vrijwilligersacademie kan iedereen er gebruik van maken. Goed voorbeeld: de mooie keuzevakken verzorgd door Kuria op zaterdag 12 januari.

Dat is niet het enige. De Vrijwilligersacademie ontwikkelt op verzoek ook nieuwe trainingen. Of versterkt bestaande trainingen door ze samen uit te voeren en door te ontwikkelen. En in conferenties helpen we als het gaat over armoede, eenzaamheid en de inzet van ervaringsdeskundigheid.

Voor in uw agenda

Lijkt het werken vanuit ervaringsdeskundigheid iets voor u?

Op vrijdag 18 januari om 14.00 uur is er een korte orientatie | aanmelden

Meteen beginnen met een training? Dat kan in de training Vrijwilligerswerk jouw droombaan (start 22 januari) of de basistraining Ervaringsdeskundigheid (start 1 februari).

Aanmelden Vrijwilligerswerk, jouw droombaan?
Aanmelden basistraining Ervaringsdeskundigheid

Kennismarkten Amsterdam

Bij u in de buurt

Neem een kijkje op de kennismarkten: mooie gratis trainingen en bijeenkomsten voor buurtbewoners die voor een ander zorgen.

Door een roze bril: LHBT leefstijlen onder de loep genomen
De zichtbaarheid en kennis van LHBT werken mee aan emancipatie en inclusie, en tegen eenzaamheid en isolement. Wordt u bewust van de verschillen en overeenkomsten. Welkom in Huis van de Wijk Olympus, Hygiëaplein 10 op:
donderdag 24 januari 14:00-17:00 uur |  aanmelden
donderdag 31 januari 14:00-17:00 uur |  aanmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingescheven bij de Vrijwilligersacademie Amsterdam.

Contact  |  Gegevens updaten  |  Uitschrijven