Geen afbeeldingen? Webversie
 

Nog 90 dagen tot de kerst!

Je kunt het je nauwelijks voorstellen, maar we tellen alweer bijna af naar het einde van het jaar 2015! De zomervakantie is weer achter de rug en wij als Ledverteren gaan het jaar 2015 natuurlijk knallend af sluiten, samen met u! 

Daarom heeft Ledverteren een mooie actie voor de laatste periode van het jaar, namelijk 3 maanden adverteren voor de prijs van 2 maanden! Dus voor €390,- staat u gewoon voor de rest van het jaar in de spotlights! 

Bij afname van bovenstaande actie zijn de opmaakkosten inbegrepen! Om nu gebruik te maken van deze actie kunt u op de onderstaande button klikken. 

Leds do it!

 
 
 
 

Nu ook narrowcasting bij Crossfit Urk

Recent hebben we weer een mooi narrowcasting project mogen afronden, dit keer bij Crossfit Urk.

CrossFit Urk is de plek om fit te worden. Constant gevarieerde, functionele bewegingen, uitgevoerd op hoge intensiteit maken dit een nieuwe manier om echt fit te worden.

Crossfit Urk was op zoek naar een manier om deelnemers constant van informatie te kunnen voorzien over de voortgang van de training. Het narrowcasting systeem van Ledverteren sloot hier perfect op aan.

 Crossfit Urk kan nu heel  gemakkelijk nieuws delen aan de deelnemers, men kan namelijk via een online website heel makkelijk de content (teksten, afbeeldingen) aanpassen. Ook de diverse apps zoals Facebook, Twitter, Youtube en nog veel meer zijn een meer dan welkome aanvulling voor Crossfit!

 
 
 

Onze diensten

 
 

Outdoor

Dit is onze bekendste dienst: het adverteren op het grote scherm bij de Arie de Wit brug. Al menig bedrijf heeft hierop geadverteerd. In dit nieuwe jaar willen we graag beginnen met een nieuwjaarsactie. Hierboven kunt u daar meer over lezen. 
Wanneer u kiest voor Ledverteren.nu dan nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het succesvol maken van uw promotie! Ook kunt u adverteren in de plaatselijke C1000 voor een zeer scherp tarief.

 
 

Indoor

Wij bieden ook Narrowcasting aan, zoals bovenstaand al is beschreven. Dit zorgt ervoor dat u de controle krijgt over uw eigen TV kanaal! Op Urk hebben Havenzicht & Het Haventje van Urk, La Boutique, Cigo Fides en Klif18 al gekozen voor Narrowcasting van Ledverteren.nu. Volgt u?

 
 

Huren

Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u uw bezoekers op de hoogte houden van nieuws, de sponsoren of een voetbalwedstrijd? Bij Ledverteren.nu kunt u ook een Ledscherm huren. Hierdoor kunt u uw outdoor evenement nog beter op de kaart zetten! 
Het mobiele ledscherm kan tegen een stootje en werkt goed onder alle weersomstandigheden. 
De trailer is hydraulisch uitgevoerd, hiermee is het mogelijk het scherm in hoogte te verstellen en om de poten uit te schuiven. De bovenkant van het scherm kan tot 5 meter hoog vanaf de grond worden versteld.

 
 

Online

Bij Ledverteren.nu staan wij ook voor u klaar om een video voor u te maken. Naast de normale animaties voor het grote scherm maken we ook uitgebreide promotievideo's: een video van ongeveer twee minuten waarin u uw bedrijf promoot.
Wij hebben hiervan al enkele praktijkvoorbeelden, bij de referenties onderin deze mail kunt u een voorbeeld bekijken. 
Uit de praktijk blijkt dat een video op uw website zorgt voor meer bezoekers en dus meer rendement.