Facebook icon Forward icon

Virtuelt besøg fra Hayesville, Engineering I Gymnasiet, ”Danskere på Mars”, Julekalenderen på HvG./Nyhedsbrev 18. december 2020

Efter en sommer og et efterår fyldt med coronarestriktioner, kan vi nu snart øjne en dejlig lang juleferie for enden af tunnelen. Antallet af skolens aktiviteter siden starten af det nye skoleår har været begrænset af coronasituationen, og de aktiviteter, der rent faktisk er løbet af stablen, har ligeledes været præget af diverse påbud og retningslinjer.
Lidt er der dog sket, og her kan I læse om det.

Virtuelt besøg fra Hayesville, North Carolina

Når gymnasiets elever ikke kan komme til USA på det årlige udvekslingsophold i Hayesville, North Carolina, må de udnytte vores gode samarbejde med Hayesville High School på andre måder.
I november havde 2q “besøg” i engelsktimen af Caesar Campana, som underviser i engelsk og Global Studies på Hayesville High School. Caesar var med i klasselokalet via Zoom, og svarede på spørgsmål fra eleverne om blandt andet præsidentvalg, våbenlovgivning og det amerikanske sundhedssystem.

Talentworkshop

Onsdag d. 4. november blev Hvidovre Gymnasium & HFs første talentworkshop skudt i gang. Workshoppen handlede om valget i USA, og elever fra forskellige årgange deltog. Under workshoppen nød eleverne en velfortjent pizza.

Klassens dag

Klassens dag handler om at ryste eleverne i de nye studieretningsklasser sammen, og blandt dagens aktiviteter var for den nye 1a-klasse var en tur til Museet Arken i Ishøj.

Danskere på Mars

Fredag d. 27. november holdt den kendte astrofysiker og Hvidovreborger Michael Linden-Vørnle fra DTU Space i et levende foredrag om Mars i Avedøre Biblioteks Aula. Musikken ved arrangementet blev kyndigt leveret af musikelever fra Hvidovre Gymnasium & HF, som spillede og sang to numre: : “Life on Mars” og “Space Oddity”, begge af David Bowie.Enter your description

Julekalender

Nisserne på HvG havde arrangeret en julekalender, hvor der på alle hverdage i december var en lille overraskelse til eleverne bag dagens låge. Bag lågerne var blandt meget andet materialer til julepynt til alle klasser, en pose pebernødder til hver klasse og et udsnit af Peters Jul, læst på video af rektor Tania. Fra sidste uge måtte HvGs nisser på grund af coronasituationen lave julekalenderen virtuel på de sociale medier. Kalenderen fortsætter selvfølgelig til og med 21. december.