NYTT & NYTTIGT OM VARUMÄRKE  -  JUNI 2016

Här samlar vi nytt & nyttigt om varumärke och marknadsföring. En skön blandning av viktigt & trivialt, nytt & gammalt, blogg & gästbloggare, eget & lånat, högt & lågt och sanning & skvaller.

GLÖM INTE BRIEFEN!

Under mina år som reklam/varumärkeschef för Jonsered och Husqvarna har jag varit med om alla möjliga situationer där jag och mina kollegor har gjort briefar med varierande kvalitet. Ibland räcker inte tiden till och man slarvar ihop någonting som skickar byrån åt helt fel håll eller så hinner man inte göra en brief alls men det är nästan bättre då......läs mer

 

BRANDKÅREN OCH BRANDPLANNER STÄNGER ALDRIG FÖR SEMESTER.
Jag kanske inte är på kontoret hela sommaren.
Förhoppningsvis sitter jag i båten och fiskar makrill, går en runda på golfbanan, dricker en latte på ett café, läser en bok i trädgården eller grillar med släkt och vänner.
Men jag är alltid beredd på att du skall höra av dig och jag kommer att göra allt för att lösa dina varumärkes & reklamproblem så att du skall kunna koppla av. 
Jag önskar dig en fantastisk semester och som sagt, hör av dig om du behöver handfast hjälp eller bara ett gott råd!

 

FÖR DIG SOM VILL HÅLLA DIG LAGOM UPPDATERAD,SAMLAR JAG
VARJE GÅNG NÅGRA LÄNKAR TILL SPÄNNANDE ARTIKLAR OCH FILMER:

 

Film är det som driver trafik på nätet och det kommer att bli viktigare och viktigare. Ett gott råd - börja med film - och tänk på att nästan ingen har på ljudet.

 

Microsoft köper LinkedIn för 200 miljarder. Ett starkt varumärke är bra när du skall sälja företaget. Tänk på det.