logo logo

DIRFnyt - 28. marts 2018

spacing
headerimg

Marts i generalforsamlingens tegn

Marts hører til blandt de travleste måneder for IR-professionelle. Årsrapporterne er offentliggjort, og nu er det højsæson for generalforsamlingen.

DIRFs generalforsamling og valg af ny bestyrelse foregik lidt mere upåagtet. Men bestyrelsen og de frivillige kræfter i udvalgene er ikke desto mindre selve omdrejningspunktet for det medlemsbaserede interesse- og netværksforum, så deres indsats hjælper os alle til at kunne navigere i en verden og et fag i konstant udvikling.

Se hvordan bestyrelsen konstituerede sig og læs referatet fra generalforsamlingen. Se også hvem der bidrager til planlægningen af DIRFs aktiviteter i de forskellige udvalg.


DIRFs bestyrelse


Kommende medlemsmøder

 • Virksomhedsbesøg hos Carlsberg den 29. maj 2018
  Hør Peter Kondrup, Vice President, Investor Relations, fortælle om Carlsbergs transformation gennem de seneste ca. 3 år, hvor selskabet har fået ny CEO og CFO, leveret på et betydeligt spareprogram på ca. 2,3 mia. kr. samt implementeret en ny og målrettet strategi. Dette har naturligvis i væsentlig grad påvirket selskabets equity story og dialog med markedet. Hør hvordan og tilmeld dig her.
   
 • Erfaringer, ”dos and don’ts” – MAR i virkelighedens verden den 26. juni 2018 hos Kromann Reumert
  Medlemsmødet her stiller skarpt på de erfaringer, der er akkumuleret i forhold til den praktiske implementering af MAR, herunder hvordan de nye regler håndteres i virksomhederne, og hvilke observationer og erfaringer Finanstilsynet har i forhold til selskabernes efterlevelse af de ændrede krav.

  Christian Lundgreen, partner hos Kromann Reumert og Anne Bruun, Director Capital Market Legal Division, Finanstilsynet giver deres syn på ovenstående og ser frem til en debat om udfordringer og erfaringer med DIRFs medlemmer.
  Yderligere information og tilmelding her.

Investor Relations-faget er i kraftig udvikling, og du kan være med til at forme DIRFs tilbud og aktiviteter, der understøtter IR som profession. Kontakt Tina i sekretariatet for nærmere information: Ring 53 67 84 64 eller skriv til thp@dirf.dk.


DIRFdagen 2018 - Save the date

The annual DIRFday conference for Investor Relations professionals will take place on 28 September 2018 in Copenhagen.

This one-day Investor Relations event offers excellent opportunities to learn, keep up to date and network with peers, so please save the date now!

The 2018 conference theme will build on the latest IR tactics and strategic topics, best practice together with the current and future trends impacting the Investor Relations work.

Last year more than 80 IR professionals gathered to meet peers, get useful input and inspiration for how to conduct the best IR work

More news on this IR-event of the year will follow – so stay tuned.

Link to DIRFdagen 2018


IR news, trends and best practiceklik her for at afmelde nyhedsbrevet
annonor1
annonor2
annonor3
annonor4

annonor1
annonor2
annonor3
annonor4

annonor1
annonor2
annonor3
annonor4
annonor1
annonor2

Vil du annoncere?