logo logo

DIRFnyt - 31. oktober 2017

spacing
headerimg

Fokus på årsrapporten

Så er vi endnu en gang nået til den tid på året, hvor arbejdet med årsrapporten enten allerede er i fuld gang eller, hvor processen som minimum er ved at blive startet op. DIRF har indhentet de seneste trends fra forskellig hold, som videregives her til inspiration til arbejdet rundt omkring i medlemsvirksomhederne. God læse- og arbejdslyst!

Link til sammendrag af indtryk


Genveje til det gode årsrapportoverblik

Af Janus Bengtsson, kommunikationsrådgiver i Operate

En af de tydeligste udviklinger i årsrapportformatet de seneste år er udbredelsen af overblikskapitlet på årsrapportens første sider, hvor de vigtigste resultater opsummeres for den travle eller bare knap så detaljeorienterede læser. Kapitlet går under mange forskellige navne (Highlights, At a glance, Overview etc.), men selvom udformningen af overblikskapitlerne i de danske årsrapporter varierer meget både i form og indhold, er det tydeligt at se, hvad der udgør et godt overblikskapitel.

Link til hele artiklen


Har du forholdt dig til digitaliseringsgraden af din årsrapport?

Af Kitt Ralkov, partner BystedFFW

Hvor digital skal vores rapportering være? Hvordan får vi i højere grad integreret årsrapporten med vores hjemmeside? Kan vi i højere grad genbruge indholdet i årsrapporten? Og hvordan gør vi det bedst?
–  Et uddrag af de mange spørgsmål, som diskuteres på de igangværende planlægningsmøder. Kort sagt, det er blevet tid til at sætte digitalisering på dagsordenen hos både noterede og unoterede selskaber.

Link til hele artiklen


Effektivisering af årsrapporten

Af Salgs- og marketingchef, Kim Kisbye, SkabelonDesign

Hvad er de seneste trends indenfor udarbejdelse af årsrapporter? Hvordan gør dine ligesindede i andre virksomheder? Hvordan bliver processen mere effektiv? Det er nogen af de spørgsmål som man kommer ind på i denne artikel.

Link til hele artiklen


Invitation til julebrunchen 2017

Årets sidste medlemsmøde er den populære julebrunch, som holdes den 15. december kl. 8.30-11.00 hos og i samarbejde med Nasdaq. Efter den indledende netværkssnak med IR-kollegerne bliver første indlæg omkring “Den politiske situation på Christiansborg lige nu”, hvor Thomas Larsen, politisk redaktør hos Berlingske m.m. giver sin aktuelle analyse af det politiske landskab ved indgangen til det nye år og de forskellige partiers positioner. Herefter fortæller Nasdaq om årets forløb på børsen.

Tilmelding


Nyheder fra ind- og udlandklik her for at afmelde nyhedsbrevet
annonor1
annonor2
annonor3
annonor4

annonor1
annonor2
annonor3
annonor4

annonor1
annonor2
annonor3
annonor4
annonor1
annonor2
annonor3
annonor4

Vil du annoncere?