logo logo

Særudgave - DIRFdagen 2017

spacing
headerimg

IR in times of change - DIRFdagen 2017

DIRFdagen 2017 løb af stablen torsdag den 28. september. Den var velbesøgt af både medlemmer og af inspirerende oplægsholdere. Den røde tråd gennem dagen var de store forandringer, som vores fagområde gennemgår i øjeblikket, og som vil blive endnu mere udtalte i fremtiden. - Fx MiFID II-reguleringen og hvilke konsekvenser den vil få for Investor Relations, den voksende andel af passive investorer og den øgede digitalisering. Samt hvordan IR rammer sin målgruppe bedst muligt i en tid med forandringer. 

Jacob Aarup-Andersen, CFO i Danske Bank, var keynote-speaker og gav et meget inspirerende oplæg om Investor Relations set fra et C-suite perspektiv. Her i nyhedsbrevet kan du læse en gennemgang af hans pointer. Desuden kan du få et overview over en række vigtige pointer fra dagen – fra de mange andre inspirerende oplægsholdere.

Se diverse materiale fra konferencen som fx. præsentationer, billeder og videospots på konferencesiden: https://dirf.dk/dirfdagen/.


Investor Relations fra et C-suite perspektiv

Med en rolle som CFO i Danske Bank og en fortid som investeringsanalytiker og investment manager i UK har Jacob Aarup-Andersen et unikt indblik i Investor Relations – set både fra topchefens synspunkt i det børsnoterede selskab og som investor.

Gennem oplægget gav han både indblik i Danske Banks IR-arbejde, inspiration og gode råd til IR-managers og bidrog med sit syn på udviklingen i fremtiden. Jacob Aarup-Andersen lagde ikke fingrene imellem i forhold til sit syn på det aktuelle IR-arbejde. Delt op i forhold til Jacob Aarup-Andersens egne fokusområder i oplægget. bringes her et sammendrag af Jacob Aarup-Andersens budskaber, som de blev opfattet af DIRF’s udsendte på dagen.

Link til sammendrag af oplæg

Link til præsentation


Ny fremtid for IR - inspiration fra DIRFdagen

Aktivisme, ESG og MIFID II – udfordringer og muligheder for IR
Flere og flere passive investorer, mere aktionæraktivisme, øget fokus på ESG-kriterier og ny regulering i form af MiFID II. Det er blot nogle af de udfordringer og muligheder, som IR står over for. DIRFdagen bød på en række oplægsholdere, som præsenterede indsigter på områderne.

Link til sammendrag af indtryk fra hele DIRFdagen

Link til præsentationerklik her for at afmelde nyhedsbrevet
annonor1
annonor2
annonor3
annonor4

annonor1
annonor2
annonor3
annonor4

annonor1
annonor2
annonor3
annonor4

Vil du annoncere?