logo logo

DIRFnyt Nr. 2 - 2019

spacing
headerimg

Regulation, compliance and matters related – here and abroad

At the start of the year most companies are absorbed in reporting and roadshows, but we will try to turn the spotlight on what is said and done in relation to various regulation of importance and the impact for investor relations the coming year from various sources like our IR counterparts and the media.

By Tina Højlund Pedersen

Link to full article


Kommende medlemsmøder med fokus på største IR trends -TILMELDING

”Det dér ESG – er det ikke bare noget marketings-pjat?”

Kom og hør, hvordan du og din virksomhed kan sikre, at I ikke falder gryden med ESG-rapportering og kommunikation, som er svær at bruge for investorerne.

  • ESG – why even bother? Hvorfor skal IR forholde sig til det?
  • Hvad er god investorvenlig ESG-rapportering?
  • Hvordan rapporterer virksomheder i Danmark og i verden?
  • Hvad bruger investorerne ESG til? Vi skal herunder diskutere ESG rating bureauer, hvordan de bruges af investorerne, hvad de er gode og knapt så gode til – og ikke mindst hvordan virksomheder mest optimalt kan bruge deres ressourcer på at svare på ustyrlige mængder af surveys.
  • Proxy voters og Engagement bureaus
  • TCFD – Hvad er det? Og ikke mindst – hvordan virksomheder kan begynde at arbejde med scenarier og rapportere investorvenligt
  • SDGs

Mødet finder sted den 29. marts 2019 kl. 8.00-10.00 hos Better Collective, Tolbodgade 12, Kbh. med Jane Thostrup Jagd, PhD, og Lead Researcher ved Center for ESG Research. TILMELDING - og inviter gerne relevante kolleger.

------------------------------------------------------------------------------

DIRF generalforsamling
Vi er også nået til den tid på året, hvor også DIRF har årsrapporten for 2018 klar og inviterer til den ordinære generalforsamling den 29. marts kl. 10 hos Better Collective i forlængelse af medlmødet ovenfor.

Tilmeld dig generalforsamlingen og vær med til at forme DIRFs ledelse og dermed hvilke fokusområder, der skal arbejdes med fremadrettet.

Investor Relations-faget er i kraftig udvikling, og du kan være med til at forme DIRFs tilbud og aktiviteter, der understøtter IR som profession. Du kan være med til at sætte dit præg i et af udvalgene. Kontakt Tina i sekretariatet for nærmere information: Ring 53 67 84 64 eller skriv til thp@dirf.dk.


Medlemsnyt

Det glæder os at kunne byde velkommen til:

Derudover har der været lidt ændringer hos følgende IR-teams:

NB! Har du skiftet job, eller kender du til ændringer med relevans for netværket, må du meget gerne meddele det til sekretariatet.
Husk at følge os på LinkedIn – tilmeld dig her.


IR news, trends and best practiceklik her for at afmelde nyhedsbrevet
annonor1
annonor2
annonor3
annonor4

annonor1
annonor2
annonor3
annonor4

annonor1
annonor2
annonor3
annonor4
annonor1
annonor2
annonor3
annonor4

Vil du annoncere?