Facebook icon Forward icon

SOMMERSPECIAL: Tillykke til alle studenterne! // Nyhedsbrev fra Hvidovre Gymnasium & HF

Selvom disse dage er præget af fest og fejring, er det også en vemodig tid, hvor vi skal sige farvel til alle vores afgangselever. Inden vi går helt på sommerferie, får du her et kort tilbageblik på, hvad der sket på Hvidovre Gymnasium & HF den sidste månedstid.

En kærlighedserklæring i satirisk forklædning

Fredag den 28. juni blev skolen fyldt op af årets studenter samt familie og venner til en helt særlig højtidelighed: Translokation. En begivenhed der er præget af vemod og glæde. En dag hvor lærere og personale vinker farvel til studenterne.

Studenterne kørte resten af fredagen i deres pyntede vogne, hvor de tog på familie-turne og fejrede deres velfortjente huer. Særligt én vogn skilte sig ud – og her var beskeden tydelig: en absolut kærlighedserklæring til rektor Kirsten Jensen.

3.C havde malet en karikaturtegning af rektor Kirsten og skrevet beskeden: ”Kirstens 5 filosofiske minutter – nu er det på tide vi smutter”. Og der var store smil og latter, da Kirsten så deres satirisk-forklædte kærlighedserklæring.

Vi ønsker alle vores studenter stort tillykke med deres eksamen, og vi ønsker dem alt det bedste i fremtiden. Og husk ’Første Fredag i Februar’, hvor vi holder Gammel Elevcafé.

Her kan du læse mere om Translokation og blandt andet finde Rektor Kirsten Jensens tale.

Den 25. juni klokken 8.40 trådte Katrine fra 2.p ud fra eksamenslokalet som den første HF student. Se flere billeder af de første studenter her.

Den 26. juni holdte vi Dimissionsmiddag for alle afgangselever. Se flere billeder her.

Den 28. juni fik afgangseleverne deres eksamenbeviser til Translokation, efterfulgt af vogntur. Se flere billeder her.

Filmfestival med rød løber, professionelle filmfolk & ambitiøse mediefags-elever

Den 15. maj åbnede vi dørene op for vores årlige Filmfestival. I løbet af aftenen blev der vist elev-produceret film der skulle kæmpe om en række priser.

Trådte man ind ad dørene på Hvidovre Gymnasium & HF onsdag den 15. maj, blev man mødt af finklædte elever, rød løber og velkomstdrinks. Aftenen bød på ni elevproduceret film, underholdning og syv priser – og for at det hele hang sammen, de to elever, Marius Arnbjerg og Malthe Rokatis fra 3.a som værter der gang på gang formåede at få publikum til at bryde ud i latter.

Vi havde besøg af en jury bestående af tidligere elever der i dag arbejder i film- og mediebranchen. De fire jurymedlemmer Jesper Fink, Sebastian Cordes, Neia Pil Højesteen og Jasmin Julie Rayesh skulle uddele seks priser.

En film med visuelt overskud
”Prisen for bedste film går til en film vi griner til, bliver akavet over, og som giver et bud på det universelle spørgsmål ’at høre til’,” fortalte juryen på scenen. Prisen gik til filmen ’Kun Til Navlen’ der var produceret af Malthe, Mana, Marius & Rasmus fra 3.a.

Du kan læse mere om aftenen og se hvem der løb afsted med priserne her.

Her kan du se billeder fra aftenen.

Vi har stadig ledige pladser på HF

Hos os kan du tage en HF men stadig få den fulde gymnasieoplevelse!
Vi har målrettet karrierevejledning, hvor vi blandt andet tilbyder praktikforløb i børnehaver, besøg fra Forsvaret, undervisning i den fysiske prøve til Politiet, samarbejde med Station Next og meget andet.

Vi har stadig ledige pladser med studiestart den 15. august. Man kan blive tilmeldt i Studievejledningen helt frem til studiestart. Læs mere her.

Nyt blad på gaden!

’Litterært Fix’ er blevet udgivet for første gang.
Det er en ny udgivelse som udspringer fra skolebladet RODEN. Det er en platform, hvor skolens elever kan få udgivet deres værker samt komme med bidrag til andre indslag. Den første udgave indeholder værker skrevet af tidligere elever i forbindelse med skolens talentudviklingsprogram ’Talentfulde Skrivere’.

Her finder du den første udgivelse af ’Litterært Fix’.

Her kan du læse mere om hvad ’Talentfulde Skrivere’ er, og mere om formålet bag den nye platform.

Kalenderen

3/7: Skolens kontor lukker for sommerferien klokken 15.00

8/8: Skolen kontor åbner efter sommerferien klokken 7.45.

15/8: Første skoledag for alle elever (OBS: nye mødetider)

20/8: Åbent møde om ny musical

 


6/9: Introfest

13/9: Idrætsdag & Fredagscafé

17/9: Trivselseftermiddag

27/9: Naturvidenskabsfestival

14/10 - 18/10: Efterårsferie