logo logo

DIRFnyt november - 2019

spacing
headerimg

Julebrunch 2019 - årets highlights fra Nasdaq og Christiansborg

Kom bag om overskrifterne på årets sidste medlemsmøde og tilmeld dig DIRF’s traditionelle julebrunch i samarbejde med Nasdaq Copenhagen, hvor vi får en gennemgang af årets forløb på fondsbørsen. Er der gang i det danske IPO marked, og hvordan ser det ud for noterede selskaber generelt?

Det efterfølges af et indlæg omkring “Christiansborg – lige nu”, hvor vi får en helt aktuel analyse og udlægning af det politiske landskab ved indgangen til det nye år.

Hvad sker der i dansk politik lige nu? Vi tager temperaturen efter valget og regeringsskiftet. Hvor bevæger politikerne sig hen, og hvad bliver hovedtemaerne det kommende år efter mange skift på ledende poster?

Det sker den 17. december 2019 kl. 8.30-11.00 hos Nasdaq Copenhagen, Nikolaj Plads 6, København K

Reserver formiddagen til indholdsrigt og hyggeligt netværk med IR-kollegerne og få et unikt indblik i dansk politik. Der bliver rig lejlighed til få dialog og spørgsmål både omkring IR og dansk politik her og nu.

Tidsplan

Kl. 08.30 – 09.00:  Brunch/networking

Kl. 09.00 – 09.30:  Nasdaq – året i overskrifter / Carsten Borring, Head of Listings

Kl. 09.30 – 11.00:  Christiansborg – lige nu / politisk kommentator Hans Engell

TILMELDING


Medlemsnyt

DIRF har længe haft en målsætning om at udvide tilbudet af særlige netværk med arrangementer, hvor alle medlemmer er velkomne, men som dog har en mindre, mere specifikt del som særlig målgruppe. I år er vi kommet godt i gang med to netværksmøder især målrettet vækstvirksomhederne i small/micro cap-segmentet. Til disse møder har vi inviteret både nuværende medlemmer, men også potentielle, som kunne have interesse og gavn af at være medlem af DIRF. Det har bl.a. resulteret i følgende nye medlemmer, som det glæder os at byde velkommen:

 • Waturu Holding A/S
  - Michael Nørgaard, Direktør / Group CFO
  Waturu is a Danish greentech company listed on First North which has developed a sustainable and intelligent water technology with the purpose of saving water and energi, and reducing CO2.
   
 • Fretrailer Group A/S
  - Philip Filipsen, CFO
  - Mille Thau, Communication & Marketing Manager
  Freetrailer Group A/S er noteret på Spotlight Stock Market og er en trailerudlejningsvirksomhed efter deløkonomiske principper. Trailerne fungerer som rullende reklame for partnerne og udlejes fra +140 afhentningssteder i Danmark.

NB! Har du skiftet job, eller kender du til ændringer med relevans for netværket, må du meget gerne meddele det til sekretariatet.
Husk at følge os på LinkedIn – tilmeld dig her.


IR-news with special focus on SRD II, proxy and the upcoming AGMklik her for at afmelde nyhedsbrevet
annonor1
annonor2
annonor3
annonor4

annonor1
annonor2
annonor3
annonor4

annonor1
annonor2
annonor3
annonor4
annonor1
annonor2
annonor3
annonor4

Vil du annoncere?