Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har haft dialog med MMD på CBS Se nyhedsbrevet i din browser
MMD ØNSKER GOD JUL OG GODT NYTÅR

2015 har været et godt år på MMD. Vi kom stærkt fra start med det traditionsrige introseminar på Egelund Slot. Et berigende første møde for et rekord stort MMD hold. Tempo og intensitet er fastholdt på højt niveau i læring og eksperimenter i hverdagspraksis, dagene på CBS, semestergrupperns arbejde, med coaches og refleksionspartnere, på den fantastiske fælles tur til AOM i Vancouver, med MMD gæsteforelæsere og distinquished professors Chris Mowles og Frank Barrett fra udlandet, Advisory Board konference og ikke mindst den bekræftende og levende kontakt med MMD alumni community. Tak for et godt 2015!

MMD NYTÅRSKUR 2016

MMD inviterer til Nytårskur en 14. januar 2016. Velkommen til alle i MMD Community - studerende, alumni community, undervisere, advisory board, kommende MMD studerende, andre venner af huset. Kom og få et glas bobler sammen med os og ønsk godt nytår.

 

R.S.V.P. før 13/1/16

MMD CHANGE MANAGEMENT: CASES SØGES

I foråret 2016 gennemfører MMD uddannelsen et Change Management forløb, som kulminerer i en 24 timers case øvelse. Forløbet er organiseret som en gruppebaseret analyse og designopgave som afvikles i en række konkrete virksomheder & organisationer – offentlige såvel som private.


Deltagende organisationer/virksomheder vil med dette forløb have en unik mulighed for at få MMD’ernes refleksioner over den ledelses- og organisationsmæssige kontekst, som man befinder sig i via á vis en eller flere konkrete udfordringer, som man selv identificerer.


Vi er meget interesseret i at høre fra alle som kan se en nytte i at stille sin afdeling, virksomhed eller organisation til rådighed for MMD's Change Management forløb - og for egen læring.


Læs mere om Change Management på MMD

OPTAGELSESPROCES TIL 2017 ER I GANG

Optagelse til MMD 2017 er i gang. Ved første ansøgningsfrist har vi modtaget 3 gange flere kvalificerede ansøgninger end andre år på samme tidspunkt. Det bekræfter at MMD's uddannelsesprofil er tydelig, at MMD opleves som relevant og skaber værdi for studerende og sponsororganisationer.

 

MMD’s målgruppe er ledere og specialister som brænder for ledelse, ledelsesrådgivning og organisationsudvikling. Deltagerprofilen på MMD hold er typisk ligeligt fordelt mellem offentlig og privat sektor og repræsentere et bredt felt af både linje- og stabsfunktioner i forskellige brancher og med mange fagprofessionelle baggrunde.


Optagelse til næste studiestart i januar 2017 foregår i tre runder. Næste ansøgningsfrist er den 30 maj 2016.


Find ud af mere om MMD's optagelsesproces og adgangskriterier

KOM TIL INFORMATIONSMØDE OG BLIV KLOGERE

Den 3. februar 2016 holder vi årets første MMD informationsmøde. Det er en god ide at deltage, hvis du overvejer at søge om optagelse. På mødet vil MMD studieledelse og studerende fortælle mere om uddannelsens indhold, dannelsesideal og udbytte i ledelsespraksis. Informationsmødet er på CBS i Dalgas Have 15 kl. 16.30 til 18.00.

 

Læs om MMD informationsmøde den 3/2/16


Tilmelding her

Kontakt MMD Programleder:
Lise Balslev
Tlf. 38 15 29 98
lba.master@cbs.dk
Copenhagen Business School
Lokale SV086
Dalgas Have 15
2000 Frederiksberg
CBS.DK/MMD


info.mmd@cbs.dk
Del på Facebook Del på LinkedIn
Afmeld nyhedsbrev Facebook LinkedIn