Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har haft dialog med MMD på CBS Se nyhedsbrevet i din browser
LEDELSE I RELATIONER - MMD KONFERENCE 2/10

MMD inviterer til ledelseskonference 2014, hvor vi endnu engang sigter efter at fylde den smukke festsal på Nationalmuseet. Det sker torsdag den 2. oktober kl. 14 til 18. Konferencen vil inspirere deltagerne med perspektiver fra forskning og praksis om et aktuelt spændingsfelt for god ledelse og forandring.

 

Hvor skal man som leder satse sin opmærksomhed for at sikre virksomheden succes og livskraft? I disse år er mange ledere tilbøjelige til at bygge forsvarsværker af planer, kontrol og performance styring. Det kan i nogle situationer give god mening, og det kan også give en større følelse af tryghed og forudsigelighed. I en kompleks og uforudsigelig verden er spørgsmålet dog, om det er en troværdig tryghed? Eller om man risikerer at forveksle markørerne for god ledelse med god ledelsespraksis og strategi? Konferencens afsæt er, at den moderne leder udvikler sin organisation ved at skabe stemninger som fremmer positive og konstruktive relationer til medarbejdere, kunder, ledere, omverden. God ledelse foregår i relationer. Kom og hør oplæg og debat med:

  • Jane Dutton, Distinguished Professor of Business Administration and Psychology, Michigan University; How To Be A Positive Leader Through Building High Quality Connections
  • Jan Molin, Dr. Merc., Professor i Ledelse og Uddannelsesdekan, CBS; Ledelse handler om relationer
  • Majken Schultz, Professor i Organisation, CBS; Co-creation mellem virksomheder og kunder og implikationer for ledelse
  • Eva Zeuthen Bentsen, Direktør for Gentofte Hospital; Godt behandlet - om strategi og relationer

Se det fulde program. Prisen for konferencen: 1.225 kr. inkl. moms (980 kr. ex moms). Køb billet.

MMD SKÆRPER REFLEKSION OM LEDELSE

Ledelse i Relationer er nr. tre af MMD’s Be the Change konferencer på Nationalmuseet. Målgruppen er alle som er optaget af ledelse og ledelsesudvikling i privat sektor eller offentligt regi, store eller små organisationer, som direktør, fagprofessionel leder, konsulent, HR partner, uddannelsesleder e.a. MMD's konferencer kombinerer ledelsesforskning med praksiserfaringer til gensidig inspiration. De giver lejlighed til at sætte nogle aktuelle ledelsesmæssige temaer til debat, som optager MMD - og til at inddrage et bredere netværk i hvordan vi taler MMD'sk om dem. De skal skabe refleksion, viden, bevægelse.

 

Genoplev stemninger og refleksioner fra MMD’s tidligere Be the Change ledelseskonferencer på Nationalmuseet – videoklip, reportager og billeder: Be the Change (2010) og Stærk ledelse i en svær tid (2012).
 

MMD I PRESSEN

MMD har i foråret fået en del god omtale i både TV og trykte medier. I Børsen Executive på forsiden og med en længere artikel og interviews inde i bladet, i Go' Morgen Danmark, samt i forskellige fagblade. Interessen har både været vækket af studiets jobbytte forløb, hvor MMD'erne bytter job i en uge. Og selvfølgelig af MMD i sig selv som en ret unik masteruddannelse med 100% fokus på leadership - gennem udvikling af det personlige og refleksive handlerepertoire til at skabe forandringer i en organisatorisk kontekst. Find omtale af MMD i pressen

 

VIDEO: MMD UDVIKLER DIG SOM MENNESKE

"Relationerne og studiets tilgang til forskellighed er blevet en rigtig betydningsfuld del af det som er essensen for mit udbytte af MMD." Mød i denne video et par MMD'ere, som var refleksionspartnere under deres MMD uddannelse i 2009/2010. Karen Marie Feilbo Myrndorff og Joachim Nisgaard, dengang hhv. hjemmeplejechef i Helsingør Kommune og director leadership development i Vestas, fortæller om, hvordan det er at læse MMD og hvad læringsmiljøet på MMD har betydet for deres arbejde som ledere. "MMD lærer én hele tiden at udvikle sin ledelsespraksis.”

NÆSTE MMD HOLD STARTER JANUAR 2015

Optagelsesprocessen til næste studiestart er for alvor skudt i gang her i juni hvor vi har fået en del ansøgninger og nu allerede har optaget et halvt kommende MMD hold.

 

MMD har studiestart hvert andet år. Næste gang er januar 2015. Det er ikke for tidligt at gå i gang, hvis du overvejer at søge om optagelse. Læs mere om MMD studiets struktur og indhold, hør anbefalinger fra nuværende og tidligere deltagere og find ud af mere om optagelsesproces og adgangskriterier.  

MMD INFORMATIONSMØDE 27. AUGUST KL. 17

Vi inviterer erfarne ledere, konsulenter og specialister, som brænder for egen udvikling og organisationens forandring til informationsmøde om MMD studiet. Læs mere om informationsmødet den 27. august kl. 17 og tilmeld dig.


MMD brochuren er kommet som iPaper. Læs og download den direkte fra MMD's hjemmeside. I brochuren kan du bl.a. se små film med nuværende og tidligere MMD deltagere, som fortæller om studiet og det udbytte som det har givet i ledelsespraksis. Find MMD brochuren her.

 

GOD SOMMER!

Kontakt MMD Programleder:
Lise Balslev
Tlf. 38 15 29 98
lba.master@cbs.dk
Copenhagen Business School
Lokale SV086
Dalgas Have 15
2000 Frederiksberg
CBS.DK/MMD


info.mmd@cbs.dk
Del på Facebook Del på LinkedIn
Afmeld nyhedsbrev Facebook LinkedIn