Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har haft dialog med MMD på CBS Se nyhedsbrevet i din browser
STÆRKE RELATIONER ER AFGØRENDE FOR EN ORGANISATIONS LIVSKRAFT

Stærke relationer er en rød tråd livet. Det er også et omdrejningspunkt i alle aktiviteter, grundlagstænkning og undervisning på MMD som en specialiseret uddannelse i ledelse og forandring. ”High Quality Connections (HQC) are critical building blocks for bringing out the best in people and organizations" siger Jane Dutton, Professor of Business Administration and Psychology, Michigan University. Jane Dutton er hovedtaler på MMD's lederkonference den 2. oktober 2014 på Nationalmuseet. I den anledning lancerer MMD en ny survey om HQC og ledelse.

SURVEY: NY VIDEN OM LEDELSE OG RELATIONER

Inspireret af Jane Duttons mangeårige forskning og arbejde med HQC har vi formuleret en survey. Den er anonym og med kun 18 spørgsmål. Afsættet for spørgerammen er fem HQC strategier for, hvordan vi som ledere og medarbejdere kan arbejde med HQC.

  • Hvordan står det til med HQC i den organisatoriske og ledelsesmæssige praksis?
  • Hvordan vurderer ledere selv relationers betydning?
  • Hvordan er rammer og muligheder for at prioritere det relationelle aspekt af ledelsesopgaven?
  • Med mere..

Sigtet med undersøgelsen er at få ny viden om HQC i en dansk kontekst; til debat, opfølgning og videre refleksion om egen praksis.

 

Gå til: SURVEY om Relationer og Ledelse

 

Den tager max 5 minutter - svarfristen er 22. september.

 

Både topledere, erfarne ledere, nye eller kommende ledere og også medarbejdere uden personaleansvar kan deltager i undersøgelsen. Alle indgår vi i relationer og er medskabere af HQC.

 

Resultaterne af undersøgelsen formidles på konferencen den 2/10, i næste MMD REFLEKSION Nyhedsbrev samt på MMD's hjemmeside

LEDELSE I RELATIONER - MMD KONFERENCE PÅ NATIONALMUSEET 2/10

Både ledere og medarbejdere er medskabere af stærke relationer. Ledere har som rollemodeller et særligt ansvar. Forskning viser, at lederes talent for at stimulere gode relationer har en positiv effekt for motivation, engagement, effektivitet, kreativitet, tænkning, forandringsevne, sygefravær, mv. Så der kan være god grund til at investere opmærksomhed i arbejdet med relationer blandt ledere, medarbejdere, kunder og omverden.

 

MMD’s Be the Change konferfence 2014 sætter fokus på Ledelse i Relationer. Konferencen vil inspirere deltagerne med perspektiver fra forskning og praksis. Kom og hør oplæg og debat med:

  • Ledelse handler om relationer, V/ Jan Molin, Dr. Merc., Professor og Uddannelsesdekan på CBS
  • How To Be A Positive Leader Through Building High Quality Connections, V/ Jane Dutton, Distinguished Professor of Business Administration and Psychology, Michigan University
  • Co-creation mellem virksomheder og kunder og implikationer for ledelse, V/ Majken Schultz, Professor, CBS
  • Godt behandlet - om strategi og relationer, V/ Eva Zeuthen Bentsen, Direktør for Gentofte Hospital

Billetprisen er: 1225 kr. inkl. moms (980 kr. ex moms). Kun få billetter tilbage. Køb billet

 

Se programmet og fakta om konferencen

MMD INFORMATIONSMØDE 7/10

Vi inviterer erfarne ledere, konsulenter og specialister, som brænder for egen udvikling og organisationens forandring til informationsmøde om MMD studiet.

 

Læs mere og tilmeld dig MMD informationsmødet den 7.oktober kl. 17.

 

RALPH STACEY BESØGER MMD 8/10

MMD holdet har netop haft den sidste 'ordinære' undervisning på MMD. Filosofisk samtale og udvikling af ny klangbund for egen ledelse med professor Ole Fogh Kirkeby. I de kommende måneder gælder det arbejdet med masteropgaven. Dog, som en afsluttende aktivitet på studiet har holdet mulighed for på egen hånd at organisere en masterclass. Det kan handle om at genbesøge og uddybe perspektiver fra studieforløbet eller følge nye stier. I år har holdet inviteret Ralph Stacey, professor på University of Hertfordshire og især kendt for sit CRP perspektiv på ledelsesopgaven (complex responsive processes).

 

Der er lagt op til 2 intensive og spændende dage den 8-9 oktober i de smukke rammer på Hærens Officersskole. Den første dag har holdet inviteret de seks case virksomheder for MMD's 24 timers opgave i foråret. Desuden coaches og kolleger, studiets undervisere og advisory board. Den anden dag er holdets egen og helliget et fremadrettet fokus på fastholdelse af MMD netværket og praksisanvendelse af det teoretiske gods. Mere om masterclass i et kommende nyhedsbrev.

 

Læs mere om MMD holdets masterclass 2014

NÆSTE STUDIESTART ER JANUAR 2015

MMD har studiestart hvert andet år. Næste gang er januar 2015. Optagelsesprocessen er i gang - næste optagelsesrunde er i november. Halvdelen af pladserne er allerede optaget. MMD optager maks 36 deltagere pr. hold. Det er ikke for sent at gå i gang, hvis du overvejer at søge om optagelse.

 

Kontakt MMD Programleder:
Lise Balslev
Tlf. 38 15 29 98
lba.master@cbs.dk
Copenhagen Business School
Lokale SV086
Dalgas Have 15
2000 Frederiksberg
CBS.DK/MMD


info.mmd@cbs.dk
Del på Facebook Del på LinkedIn
Afmeld nyhedsbrev Facebook LinkedIn