RealDania Byg
 

Datidens GPS-system i 46 meters højde

Udsigten fra Det Grå Fyr i Skagen er storslået og tiltrækker hvert år tusindvis af turister. Men dengang fyret åbnede i 1858 var der ikke tid til at falde i svime, når fyrmesteren og hans ansatte havde forceret tårnets 210 trappetrin. Tværtimod. Det var hårdt arbejde at sikre fuldt blus på lanternen, datidens GPS-system, så søens folk kunne holde kursen og komme sikkert i havn.

Læs mere om arbejdet og livet på fyret

Facebook Like Button Tweet Button
 

En af årets smukkeste

Komitéen for Årets Bedste Bogarbejde 2019 har udvalgt "BLOX" som en af årets smukkeste bøger.

Den 256 sider lange coffee table-bog er udvalgt som eksempel på godt bogarbejde i kategorien foto- og kunstbøger. Bogen er nu udstillet på Den Sorte Diamant i København.

Køb eller download bogen gratis her

Facebook Like Button Tweet Button
 

Nyt afsnit i videodagbogen om Ballonhangaren

Besat af tyskerne, kollegielejr for unge jyske mænd og i dag ridehal for børn og unge. Tredje afsnit handler om Ballonhangarens mange forskellige funktioner gennem tiden. Vi kommer også med håndværkerne på arbejde, når de tager fat på restaureringen af den store port.

Se videoen her

Facebook Like Button Tweet Button
 

SIDSTE CHANCE

Sidste chance for at opleve Arne Jacobsens nyistandsatte rækkehus fra 1951, inden det igen skal lejes ud som privatbolig.

Bliv medlem af Realdania By & Byg Klubben, og få 2 gratis pladser til rundvisning den 2. juli

Facebook Like Button Tweet Button
 

Kanalbyen og kunsten

Installationer, street-art, performances og kunst i og mellem husene er en central del af udviklingen af Kanalbyen i Fredericia. Tag med på byvandring og oplev, hvordan midlertidige og permanente kunstværker kan skabe liv og identitet i et helt nyt byområde.

20. august: Kanalbyen og kunsten

Facebook Like Button Tweet Button