RealDania Byg
 

Isfjordscentret i Ilulissat: Et kæmpe skelet af tonstunge stålrammer

På en klippeafsats i det vestlige Grønland begynder Isfjordscentret så småt at tage form. Den første tredjedel af bygningens skelet er samlet og står nu i sin vredne form på byens højeste punkt. Inden længe begynder det nervepirrende arbejde med at montere tonstunge panoramavinduer på centrets udstillingsdel, hvor besøgende fra 2021 kan nyde udsigten over isfjordens grandiose udmunding i Diskobugten.

Læs mere om byggeriet af Isfjordscentret

Foredrag i København
Den 23. september kan du blive klogere på arbejdet med at bygge isfjordscentret, som Realdania By & Byg er bygherre på. Projektleder Frants Frandsen tager dig via ord, billeder og film helt tæt på byggeriet, der kræver is i maven og millimeterpræcision.

Foredrag om Isfjordscentret den 23. september

Facebook Like Button Tweet Button
 

Weekendophold på en af Danmarks smukkeste herregårde

Den 4.-5. oktober kan du nyde et weekendophold på Vestjyllands fornemste herregård, Nørre Vosborg, hvor 800-års danmarkshistorie og moderne, arkitekttegnede hotelfaciliteter mødes.

Oplev statelig arkitektur fra fem århundreder, og hør om herregårdens barske historie og den storstilede restaureringsindsats, der sikrede fremtidigt liv i de historiske stuer, stalde og sale.

4.-5. oktober: Weekendophold på Nørre Vosborg

Facebook Like Button Tweet Button
 

Kom til første spadestik på fremtidens seniorbofællesskab

Så er der godt nyt til landets seniorer. På fredag er der første spadestik på seniorbofællesskabet i Naturbydelen i Ringkøbing - og du er inviteret! 

Til arrangemtet vil der være taler af blandt andre borgmesteren, oplæg af arkitekterne bag vinderforslaget og rundvisninger i naturområdet i den nye bydel. Det er gratis at deltage, og du må gerne tage din ægtefælle eller venner med. Af hensyn til det praktiske er tilmelding dog nødvendigt via linket nedenfor.

6. september: Første spadestik på seniorbofællesskabet

Facebook Like Button Tweet Button
 

Særlig lollandsk egnsbyggeskik bevares for eftertiden

Realdania By & Byg har netop offentliggjort købet af et lollandsk husmandssted. Det fredede hus fra sidst i 1700-tallet er et fint eksempel på den byggeskik med tækkede gavle, som i århundreder har præget Lolland, men som i dag stort set er forsvundet. Huset er tilmed et af Danmarks ældst bevarede husmandssteder.

Forude venter nu en restaurering, som skal sikre, at ejendommen bevares og det arkitektoniske udtryk fastholdes.

Læs pressemeddelelsen om købet

Facebook Like Button Tweet Button
 

Dyrehave Mølles fortid efterlyses

Når Realdania By & Byg afslutter en restaurering af et historisk hus, udgiver vi altid en publikation, som i ord og billeder fortæller om husets historie og vores restaurering.

Arbejdet med publikationen starter midtvejs i forløbet - og i øjeblikket er vi på jagt efter de gode, personlige historier, som kan kaste lys over Dyrehave Mølle i Nyborg, hvor restaureringen er godt i gang.

Læs mere om efterlysningen

Facebook Like Button Tweet Button