RealDania Byg
 

Nørre Sødam: Forberedelserne til restaureringen er i gang

Siden Realdania By & Byg for en måned siden overtog nøglerne til den fredede værftgård Nørre Sødam uden for Møgeltønder, har selskabets arkitekter flere gange været på besøg for at inspicere og projektere. Forude venter nemlig en omfattende restaurering, der skal sikre, at den 250 år gamle og sjældne værftgård bliver stående mange år endnu.

Læs hele nyheden

Facebook Like Button Tweet Button
 

Oplev Nørre Sødam

Den 18. august kan du opleve Nørre Sødam med Realdania By & Byg Klubben.

Her fortæller arkitekt og projektleder Frants Frandsen om baggrunden for købet og om restaureringsplanerne.

Tilmeld dig her

Facebook Like Button Tweet Button
 

Ballonhangaren på Islands Brygge

32 meter lang og 10 meter høj. Så stor var den observationsballon, som ballontropperne opbevarede i den over 100 år gamle Ballonhangar på Islands Brygge i København - en fredet bygning, som Realdania By og Byg har restaureret. Ved siden af Ballonhangaren, der i dag bruges som ridehal for Rideklubben Ridevenner, bygger Realdania By & Byg lige nu et helt nyt ridecenter.

Kom på rundvisning den 21. september

Facebook Like Button Tweet Button
 

Pris til Højergård

I kølvandet på 100-året for genforeningen er Højergård midt i Højer by blevet præmieret for bevaring af sønderjysk bygningskultur. Det glæder Realdania By & Bygs adm. direktør, Peter Cederfeld: ”Højergårds tre unikke ejendomme er hver for sig og tilsammen med til at gøre Danmarks historie og særligt grænselandets historie meget nærværende.”

Læs hele nyheden

Facebook Like Button Tweet Button