Nieuwsbrief

Nieuw Reijerwaard

3 juni 2014, nummer 37

 

Dinsdag 10 juni 2014 vergadering algemeen bestuur
 

Op dinsdag 10 juni om 17:00 uur is de eerste vergadering van het Algemeen Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard na de gemeenteraadsverkiezingen. De gemeenteraden wijzen na verkiezingen nieuwe leden voor het AB van de GRNR aan. Dinsdag worden in het AB de DBleden aangewezen en een voorzitter en plaatsvervangend voorzitter gekozen. Cees Versendaal draagt daarna de voorzittershamer over aan de nieuwe voorzitter. Er staan verder geen inhoudelijke onderwerpen op de agenda.

 

De vergadering vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis van Ridderkerk. De agenda van deze vergadering wordt gepubliceerd in De Combinatie en De Schakel van donderdag 5 juni 2014 en de agenda en stukken zijn te vinden op onder het kopje vergaderingen. De vergadering is hier live te beluisteren.

 

De volgende vergadering van het AB is op 30 juni 2014 om 17:00 uur.

 
 

 

 

 
Benoeming leden en PLVV leden
 

Op donderdag 27 mei 2014 heeft de gemeenteraad van Barendrecht vier leden en twee plaatsvervangende leden van de GRNR benoemd. Tot leden zijn aangewezen:

 

De heer D. Vermaat
lid algemeen bestuur


De heer L.P. van der Linden
lid algemeen bestuur


De heer L.J. Gebben
plaatsvervangend lid algemeen bestuur


De heer J. Jippes
lid algemeen bestuur


De heer A. Schippers
lid algemeen bestuur


Mevrouw R.D. Roopram
plaatsvervangend lid algemeen bestuur

 
 

 

 

 
 

Nieuw Reijerwaard staat de komende jaren een grote verandering te wachten. Het gebied krijgt een bedrijfsbestemming. Het huidige gebruik (agrarisch en glastuinbouw) eindigt. Deze ontwikkeling heeft een grote impact op het gebied, de omgeving en de bewoners en gebruikers ervan.

 

Wij willen u daarom graag zo volledig mogelijk informeren over de ontwikkeling Nieuw Reijerwaard. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de ontwikkeling en realisatie van Nieuw Reijerwaard. Als u vragen heeft, waar u in de nieuwsbrief geen antwoord op vindt, kunt u die stellen via info@nieuwreijerwaard.eu.

 
 

 

 

  Kavels voor vers logistiek Deze nieuwsbrief is een periodieke uitgave van de GR Nieuw Reijerwaard.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.
 

 

 

Telefoon: 0180 2000 30 | email: info@nieuwreijerwaard.eu