Forward icon

Nyhedsbrev september 2019

Her kan du læse om:

  • Rygestopbasens temadag afholdes den 27. november 2019 - sæt kryds i kalenderen allerede nu!
  • Frist for indtastning af data til Rygestopbasens årsrapport
  • Status på gennemgang af brugerprofiler - vi hører gerne fra de enhedsansvarlige
  • To-trinsbekræftelsens andet trin ved login med fremsendelse af kode implementeres først, når alle brugerprofiler er gennemgået 

________________________________________________________________________________

Rygestopbasens temadag bliver afholdt den 27. november 2019

Den årlige temadag i Rygestopbasen bliver afholdt på Bispebjerg Hospital i auditoriet i Uddannelsescenteret onsdag den 27. november 2019 fra kl. 9.15 til 15.00.

Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, og kom til en dag med fokus på den seneste udvikling i Rygestopbasens data og input til rygestoprådgivningen. 

Programmet for dagen og mulighed for tilmelding bliver tilgængeligt senere på efteråret på hjemmesiden. Det vil også blive annonceret i et nyhedsbrev.

________________________________________________________________________________

Frist for indtastning af data til Rygestopbasens årsrapport

I forbindelse med Rygestopbasens temadag bliver Rygestopbasens årsrapport udgivet. 

Vi gør derfor opmærksom på, at data fra kurser og deltagere for året 2018 samt 6 måneders opfølgningen skal tastes og afsluttes senest den 20. oktober 2019 for, at data kan indgå i årsrapporten. 

________________________________________________________________________________

Status på gennemgang af brugerprofiler

Det er et krav fra Region Hovedstaden, at hver rygestopenheds brugerprofiler skal gennemgås med Rygestopbasens sekretariat en gang om året. Da brugerprofilerne for nyligt er blevet opdateret, benytter sekretariatet lejligheden til at tjekke, at brugerprofilerne får tildelt de rigtige roller. Sekretariatet har pt. gennemgået brugerprofilerne med 21 kommuner.

Hvis du er enhedsansvarlig for rygestopenheden og ikke har gennemgået brugerprofilerne med sekretariatet, må du meget gerne kontakte os i telefontiden eller skrive en mail for at aftale en tid til et telefonmøde. Det tager max. 30 min. Hvis du skriver en konkret dato, der passer dig - gerne en mandag, onsdag eller torsdag - så skriver vi tilbage med et mødetidspunkt. Du kan se information om mail, telefonnummer og telefonåbningstider her.

For hjælp til at opdatere brugerprofilerne inden gennemgangen på telefonmødet, har vi udarbejdet en guide til de enhedsansvarlige. Du kan finde guiden på https://www.rygestopbasen.dk/brug-af-tastselv nederst i højre hjørne eller med et direkte link her.  

________________________________________________________________________________

Fremsendelse af kode ved login implementeres i fase 2

Rygestopbasen er i gang med at implementere en loginprocedure med to-trinsbekræftelse. Her skal brugerne af Rygestopbasens tastselv-miljø både logge ind med brugerprofilen som hidtil og derudover indtaste en ekstra kode, der bliver tilsendt på enten mail eller mobil. Implementeringen af løsningen forløber i to faser. 

I den nuværende fase 1 samler vi oplysninger ind, så vi ved, hvor koden skal sendes hen. I forbindelse med opdateringen af brugerprofilerne skal den enhedsansvarlige, der har rettigheder til at opdatere brugerprofilerne, derfor tilføje enten mail eller mobilnummer på hver brugerprofil. På den måde sikrer vi, at Rygestopbasens mange brugere ikke bliver udelukket af tastselv-miljøet senere. 

I fase 2 implementerer vi teknisk løsningen, så koden bliver fremsendt på mobil eller mail. Fase 2 bliver først implementeret, når brugerprofilerne er gennemgået for samtlige rygestopenheder. Der bliver altså ikke fremsendt en ekstra kode ved login pt. Det vil fremgå af et nyhedsbrev, når vi implementerer fase 2.