Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har haft dialog med MMD på CBS Se nyhedsbrevet i din browser
OPLEV FRANK BARRETT – ET SCOOP PÅ MMD

Vi har fået mulighed for at invitere Frank Barrett til CBS. Frank Barrett er international kendt og anerkendt professor, ledelsesguru og jazz musiker, kendt for bogen ’Say YES to the Mess’, og ikke mindst kendt for at være et highlight for MMD studerende og undervisere hver gang han deltager på Academy of Management konferencen. Så det er virkelig noget af et scoop !


I den anledning arrangerer vi et heldagsseminar her på CBS onsdag den 9. december: Strength Based Approach to Leadership and Innovation. Målgruppen er CBS’ MBA/Master Communities, Advisory Boards og andre, som er interesserede i ledelsesinspiration på højt niveau. 


Prisen er attraktiv (1.350 kr. inkl. frokost), da CBS ikke skal profitere på det, men alene gerne vil skabe værdi for vores studerende og samarbejdspartnere i bred forstand.


Se indhold og program for Frank Barrett heldagssemiar på CBS den 9 december 2015 og Tilmelding

SØG OPTAGELSE NU TIL MMD 2017

Den første ansøgningsfrist til MMD studiestart i 2017 er den 14. december 2015. Næste studiestart er januar 2017. Men det er en god ide at starte nu, hvis du overvejer at søge optagelse på MMD uddannelsen. Dels fordi det kræver noget forarbejde at få alt på plads (referencer, case, finansiering). Dels for at undgå at risikere at søge forgæves! Op til sidste studiestart modtog vi nemlig en del flere ansøgninger end pladser til rådighed. Det var en privilegeret situation og et godt tegn på, at MMD er en lederuddannelse der skaber værdi. Det var selvfølgelig også frustrerende for de der gik forgæves - typisk efter at have gjort en grundig research og stort forarbejde.


MMD’s optagelsesmateriale kan downloades til din PC og udfyldes på skærmen.

 

Download MMD optagelsespapirer

Læs mere om MMD studiets struktur og indhold

Hør anbefalinger fra nuværende og tidligere deltagere

MMD’S OPTAGELSESPROCES ER OMHYGGELIG

Optagelse til MMD 2017 foregår i tre runde: vinter 2015/2016, forår 2016, efterår 2016. Vi optager studerende så længe der er pladser til rådighed på holdet. Først til mølle princip gælder ved flere ansøgere end de maksimum 36 pladser på holdet.


Alle ansøgere til MMD inviteres til en optagelsessamtale. 

 

Optagelsesprocessen er omhyggelig – vores erfaring er at det er en god investering og med til at sikre en god studiestart og et godt studieforløb. Dit MMD studium starter med din ansøgning og de refleksioner, som denne proces sætter i gang.


Find ud af mere om MMD's optagelsesproces og adgangskriterier

KOM TIL INFORMATIONSMØDE OG BLIV KLOGERE

Den 24. november 2015 inviterer vi til informationsmøde. Det er en god ide at deltage, hvis du overvejer at søge om optagelse eller vil sende en lederkollega på MMD skolebænken. På mødet vil MMD studieledelse og studerende fortælle mere om studiets indhold, dannelsesideal og udbytte i din praksis. Informationsmødet er på CBS i Dalgas Have 15 kl. 8.30 til 10 i lokale SØ.089.

 

Læs om MMD informationsmøde den 24/11/15

Tilmelding her

Kontakt MMD Programleder:
Lise Balslev
Tlf. 38 15 29 98
lba.master@cbs.dk
Copenhagen Business School
Lokale SV086
Dalgas Have 15
2000 Frederiksberg
CBS.DK/MMD


info.mmd@cbs.dk
Del på Facebook Del på LinkedIn
Afmeld nyhedsbrev Facebook LinkedIn