Facebook icon Twitter icon Forward icon

Idag, lansering av vår nya hemsida! www.swensons.se

Det där med hemsida.. Så viktigt, så enkelt, och så jobbigt. Under de senaste månaderna har vi jobbat hårt med att förbättra våra kommunikationsflöden. Vi har gjort en ny fräsch hemsida, vi finns på Twitter, Instagram och Facebook, flickr, youtube m.fl. Kika in nya sidan, samma adress, samma krog, samma känsla, nytt utseende.

Kolla in den här: swensons.se

Här hittar du uppdaterade menyer, öppetider, info om catering och bröllop, spa & golfpaket, härliga bildspel, vår historia och en blogg som vi kommer uppdatera med hemliga recept och vackra bilder från Torekov.

Vill du se ännu mer bakom kulisserna och ha koll på vad som händer i sommar så kan du följa oss på TwitterInstagram och Facebook

Kommunikationen på nätet, den nya hemsidan och samtliga foton står Petter & Linn för, son och svärdotter i familjen Toremalm.

Vår nya champange och rosébar öppnar ikväll!

Nu är det fredag i vecka 28, solen skiner och det firar vi med att sätta igång vår nya champange och rosé bar! Välkomna in för ett glas under kvällen.

G Swensons Krog's första nyhetsbrev!

Svea drar April månads vinnare

Du får det här nyhetsbrevet för att du är tidigare kund hos oss och/eller för att du lagt dina kontaktuppgifter i skålen på bardisken i restaurangen. Önskar du inte prenumerera kan du trycka på länken längst ner i vänstra hörnet. Under sommarhalvåret kommer du få flera brev, kanske en gång i veckan, under vintern färre. Du kommer kunna läsa om vår catering-verksamhet, erbjudanden, vinprovningar med mera. Dessutom, om du fortsätter din prenumeration och gillar oss på Facebook så har du fortfaranade chans att vinna! I slutet av säsongen kommer vi dra en vinnare från våra Facebook-gillare som vinner en god middag!

Hittils har Svea, 7 år dragit fyra lyckliga vinnare från mejlskålen:

  • Mars: Ann-Sofie Ringqvist
  • Påsken: Julia Glad
  • April: Lotty Krog
  • Maj: Jan Snöbhom
  • Juni: Mabelle Silwer

Vill du också vinna? Tryck gilla här.