RealDania Byg
 

Korupgaard - en mønstergård fra andelstiden

Gården i Korup er et godt eksempel på, hvad der sker i den periode, hvor andelsbevægelsen for alvor får fat. Hør arkitekt og projektleder Per Troelsen, som skal lede restaureringen af den fredede gård, fortælle hvorfor.

Se videoen

Facebook Like Button Tweet Button
 

29. september: Odense under forandring - middelalder møder moderne storby

Kom med på byvandring i det ældste Odense. Sammen med museumsinspektør Jakob Tue Christensen fra Odense Bys Museer udforsker vi byens udvikling og finder bygningsspor, der viser, hvordan huse som Odense Adelige Jomfrukloster, Sankt Knuds Kloster, Odense Slot og Oluf Bagers Mødrene Gård er med til at fortælle byens historie fra middelalder til i dag.

Tilmeld dig byvandringen

Facebook Like Button Tweet Button
 

Den nye by på Køges Søndre Havn tager form

Over 550 lejligheder fordelt på ni byggerier er færdige på Søndre Havn, der er en del af Køge Kyst-projektet. Mange nye borgere er flyttet ind, og flere byggerier er på vej. Køge Kysts vision om en ny bydel præget af mangfoldighed i både arkitektur og boligudbud er i fuld gang med at blive til virkelighed.

Læs hele artiklen

Facebook Like Button Tweet Button
 

30. september: Slangen på Bispebjerg Bakke

Organisk buede facader. Nøje sammenflettede mursten i gul og rød. Et håndlavet kobbertag og kinesiske keramiksten med skinnende glasur.

Bebyggelsen Bispebjerg Bakke har en skulpturel fremtoning, som giver associationer til Gaudi og Rudolf Steiner. Her smelter kunst og arkitektur sammen i et smukt og holdbart boligbyggeri af høj håndværksmæssig kvalitet.

Oplev Bispebjerg Bakke med besøg i to forskellige lejligheder

Facebook Like Button Tweet Button
 

Oplev arkitektens hjem inden restaureringen

Et simpelt, nøjsomt hus og et konkret bud på familiens bolig, der omsætter internationale strømninger til en dansk kontekst – således kan man beskrive Viggo Møller-Jensens eget hus fra 1939 i Kgs. Lyngby, hvor håndværkerne netop er startet på restaureringen.

Medlemmer af Realdania By & Byg Klubben kan komme på rundvisning i arkitektens eget hus den 28. september. Medlem kan du blive lige her

Facebook Like Button Tweet Button