Nieuwsbrief

Nieuw Reijerwaard

10 oktober 2014, nummer 43

 

Provincie behandelt herstelbesluit inpassingsplan
 

In de vergadering van de commissie Ruimte en Leefomgeving van 22 oktober wordt het herstelbesluit voor het inpassingsplan Nieuw Reijerwaard behandeld.

 

Stukken voor de vergadering zijn hier te vinden. Het gaat om de stukken b01 tot en met b06.

 
 

 

 

 
Maandag 13 oktober vergadering AB
 

Maandag 13 oktober om 17:00 uur is de eerstvolgende vergadering van het Algemeen Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard in de raadszaal van het gemeentehuis van Ridderkerk. De agenda en stukken van deze vergadering worden gepubliceerd in De Combinatie en De Schakel van donderdag 9 oktober en zijn hier te vinden. De vergadering is hier live te beluisteren.

 

De vergaderingen van het Algemeen Bestuur van de GRNR zijn openbaar. U kunt inspreken in de vergadering van het Algemeen Bestuur op punten die op de agenda staan. Dan moet u uiterlijk maandag 13 oktober vóór 12.00 uur een verzoek indien bij de GRNR via info@nieuwreijerwaard.eu of via telefoonnummer 0180 – 200030.


De volgende vergadering van het AB is op 17 november.

 
 

 

 

Ondertussen in het gebied
     
 
Foto
 

 

 

 
 

Nieuw Reijerwaard staat de komende jaren een grote verandering te wachten. Het gebied krijgt een bedrijfsbestemming. Het huidige gebruik (agrarisch en glastuinbouw) eindigt. Deze ontwikkeling heeft een grote impact op het gebied, de omgeving en de bewoners en gebruikers ervan.

 

Wij willen u daarom graag zo volledig mogelijk informeren over de ontwikkeling Nieuw Reijerwaard. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de ontwikkeling en realisatie van Nieuw Reijerwaard. Als u vragen heeft, waar u in de nieuwsbrief geen antwoord op vindt, kunt u die stellen via info@nieuwreijerwaard.eu.

 
 

 

 

  Kavels voor vers logistiek Deze nieuwsbrief is een periodieke uitgave van de GR Nieuw Reijerwaard.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.
 

 

 

Telefoon: 0180 2000 30 | email: info@nieuwreijerwaard.eu