Ingen billeder? Web-version
 

Kære nyhedsbrevsmodtager

Velkommen til Center for Ejerledede Virksomheders sommer-nyhedsbrev.

 
 

Få overblik over dansk ejerledelse

Med pixi-rapporten 'Ejerledelse i Danmark' bliver det nu muligt hurtigt at danne sig et overblik over status på dansk ejerledelse. I rapporten kan du blandt andet få sat tal på hyppigheden af forskellige ejerskabsformer, udbredelsen af bestyrelser samt blive klogere på ejerskifte i danske virksomheder.

Pixien er baseret på Morten Bennedsens og Kasper Meisner Nielsens rapport Ejerledelse i Danmark – baggrund og udbredelse.

Hent pixi-rapporten her.

 
 

 
 

Få detaljeret indblik i overvejelserne omkring ejerskifte i ny dokumentar

Center for Ejerledede Virksomheder har bidraget til TV MIDTVESTs nye serie ’Det bliver i familien’. Serien følger fem midt- og vestjyske virksomheder, der alle gennemgår et ejerskifte.

I serien får vi et detaljeret indblik i virksomhedernes overvejelser omkring eksempelvis forventninger, overdragelse, økonomi og fremtiden.

 

 
 

I serien medvirker blandt andre professor Morten Bennedsen med perspektiveringer på, hvordan virksomhedsoverdragelser kan planlægges og gennemføres.

Se 'Det bliver i familien' her.

 
 

Benchmark automatiseringen i din
virksomhed

Det nye AIM-værktøj gør det muligt for virksomheder at klarlægge potentielle optimeringer af deres konkurrenceevne gennem automatisering. På baggrund af en benchmarking udarbejder værktøjet en rapport, der kan støtte den enkelte virksomheds arbejde med automatisering, herunder med valg af indsatsområde og med estimation af effekterne.

Projektet bag AIM værktøjet er finansieret af Industriens Fond og udviklet af vores kollegaer på CBS i samarbejde med Aalborg og Syddansk Universitet, Teknologisk Institut og Eltronic.

 

 
 

Find værktøjet her.