Beste,

Ben je organisator van een activiteit ? Dan hebben wij aan jou gedacht door een speciale agenda te bouwen voor de HoLeBiTransInter-gemeenschap.

We hopen dat deze agenda DE zoekreferentie wordt voor de gemeenschap in heel België. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met wattedoen.be, die jarenlange ervaring bezit binnen dit domein. 

Maak er dus een gewoonte van al je HoLeBiTransInter-evenementen te registreren via onze website !

Als je – voor 28/2 – een activiteit registreert die plaatsvindt tussen de 1e en de 17e mei 2015, wordt deze eveneens opgenomen in de PridePocket die nationaal verspreid in een oplage van 12.000 exemplaren !

Wij raden U aan ook de rest van het jaar uw activiteiten op dezelfde manier te registreren. Zij komen dan in de Pride.be-agenda, die actief blijft gedurende het jaar. 

Binnenkort zullen wij de activiteiten ook categoriseren (vrouwen, gays, bi, trans,…) om meer gerichte opzoekingen mogelijk te maken .

Procedure om uw evenementen te registreren kan je hier vinden.

Opgelet: als je wil dat je activiteit in de agenda van Pride.be verschijnt, vergeet dan zeker niet om 'voor een specifiek publiek' en 'LGBTQI' aan te vinken, zelfs als je activiteit voor iedereen toegankelijk is.

Nu is het aan jullie !