Forward icon

Nyhedsbrev november 2018

Her kan du læse om:

  • Programmet for Rygestopbasens temadag den 5. december 2018 er online

  • Tilmeldingen til temadagen er åben - sidste tilmeldingsfrist er 27. november 2018

  • Rygestopbasen har fået ny hjemmeside

  • Rygestopbasen skifter over til ny mailadresse

________________________________________________________________________________

Programmet for Rygestopbasens Temadag

Rygestopbasens temadag har i år "Når data, forskning og praksis påvirker hinanden" som overskrift. Vi har planlagt en spændende dag med resultater, inspiration og nye tiltag fra Rygestopbasen. Samtidig bidrager flere kommuner med deres arbejde med data og ændrede processer i administrationen.

Temadagen giver bl.a. et indblik i den seneste forskning baseret på Rygestopbasens data. Konkret fremlægges resultaterne for rygestopfrekvensen for patienter med svære psykiske sygdomme. Det leder over til et oplæg om en anden tilgang til at rumme mennesker med psykiatriske diagnoser på almindelige rygestophold.

Rygestopbasens nye selvregistreringsmodul, som snart tilbydes til rygestopenhederne, bliver demonstreret. Samtidig giver vi sammen med en kommune et indblik i, hvad den anderledes måde at registrere på betyder for administrationen af rygestopkurserne.

I år afslutter vi temadagen med networking og en forfriskning - så sæt tid af til at blive og få fuldt udbytte af, at så mange kompetente mennesker indenfor rygestopområdet er samlet på et sted.

Du kan se det fulde program her.

________________________________________________________________________________

Tilmelding til Rygestopbasens Temadag

Rygestopbasens temadag bliver afholdt den 5. december 2018 kl. 9.15 til kl.16.00 på Bispebjerg Hospital i Uddannelsescenterets auditorium, Tuborgvej 235, 2400 København NV.

Prisen er 180 kr. pr. deltager. Du tilmelder dig i formularen nederst på siden via dette link.

Sidste frist for tilmelding er den 27. november 2018. ________________________________________________________________________________

Rygestopbasen.dk er nu online i en ny udgave

Nu er Rygestopbasens hjemmeside rygestopbasen.dk online i en ny udgave. Vi håber, at den må opleves nemmere at finde rundt på, så alle rygestopenheder kan få gavn af de mange ressourcer, der findes på siden.

Rygestopbasens tastselv-miljø ligger på en separat og sikret side. Den er den samme som hidtil. Du finder tastselv-miljøet i højre øverste hjørne af hjemmesiden.

Der er enkelte elementer, der endnu ikke er implementeret på den nye hjemmeside. Det vil fremgå  af den enkelte side, hvis der fortsat bliver arbejdet på opdateringen. Ligeledes arbejder vi også på mobilversionen af hjemmesiden. 

________________________________________________________________________________

Rygestopbasen skifter over til ny mailadresse

Som tidligere skrevet skifter Rygestopbasens hotline i forbindelse med lanceringen af den nye hjemmeside helt over til en ny mailadresse:

rygestopbasen.bispebjerg-frederiksberg-hospitaler@regionh.dk

Mailen er sikker, og det er den primære årsag til, at vi har ønsket at etablere den, selvom navnet er langt. Husk, at du selv skal sende digitalt fra en sikker mail for at sikre indholdet af din mail hele vejen fra afsender til modtager.

Vi sætter autoreply på den gamle info-mail, der henviser til den nye. Mails vil ikke blive videresendt fra den gamle mail.

________________________________________________________________________________