Hallo,

 

Pride.be schenkt gratis HoLeBiTrans-standplaatsen in de PrideVillage!

Pride.be kiest al jaren voor diversiteit. Zichtbaarheid geven aan de HoLeBiTrans-verenigingen vinden we heel belangrijk. 

Daarom heeft Pride.be beslist om in 2016 maar liefst 20 standplaatsen* GRATIS te voorzien voor HoLeBiTrans-verenigingen die de PrideVillage mee omtoveren tot een aangename plek vol positieve ervaringen.

Wil je met je vereniging kans maken op een van deze plekken? Registreer dan vanaf 2 februari je voorstel voor een unieke stand via deze link!

*basisstandplaats: tent, 2 tafels en stoelen (exclusief elektriciteit)

Nieuw inschrijvingssysteem voor Pride 2016 komt in februari online

Wil je graag deelnemen aan de PrideParade en/of de PrideVillage in 2016, dan ben je van harte welkom!

Diversiteit en verandering zijn de constante van Pride.be. Als groeiend evenement streven we steeds naar verbetering.
Daarom werd besloten om vanaf 2016 niet langer met externe bars te werken en wordt er ook afgestapt van de klassieke eetstanden.

Foodtrucks, verkoopstanden en verenigingsstanden kunnen zich nog altijd inschrijven.

Registreer je voorstel voor een stand dus vanaf 2 februari via deze link en wij contacteren je zo snel mogelijk om je voorstel te bespreken. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt. 

Wil je meedoen aan de PrideParade, dan volg je deze link.

Wij zijn ook nog altijd op zoek naar vrijwilligers om onze cellen te versterken of om ons op de dag zelf bij te staan. GeĆÆnteresseerd? Hier kan je inschrijven! 

 
 

Nieuwjaarsreceptie

Op 30 januari organiseren Pride.be, de Rainbow Friends, Rainbowhouse Brussels naar jaarlijkse gewoonte hun nieuwjaarsreceptie!

Wij nodigen iedereen hiervoor van harte uit en kunnen zelfs aankondigen dat tijdens deze receptie de officiƫle release van de affiche voor de Pride.be 2016 zal plaatsvinden!