Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har haft dialog med MMD på CBS Se nyhedsbrevet i din browser
LEDERE MÅ UDVIKLE DERES EGEN TILGANG TIL STRATEGI

At sætte mennesker og organisationer i bevægelse er lederens hovedopgave. Al ledelse handler om forandring. Netop dette kulminerer nok efter manges opfattelse i lederens og ledergruppens arbejde med strategi. Imidlertid har ledere ofte en meget uklar forståelse af, hvad det er for modeller og forståelser, som man handler ud fra i relation til strategi og forandring. I disse år står den rationelle styringsmodel meget stærkt. Men det er en fundamental misforståelse at tro, at den alene kan flytte særlig meget. Håndtering af en kompleks virkelighed kræver, at man som leder udvikler sin egen handlingsteori, som kan spille på mange flere strenge. Peter Karnøe, underviser på MMD og professor på AAU (København) giver i en ny MMD video en introduktion til, hvordan MMD studiet inspirerer deltagerne til at udvikle og blive afklarede om deres egne tilgange til strategi og organisatorisk forandring. Se video HER.

MMD I ET LEDELSESMEKKA

MMD holdet er faste deltagere på AOM, som er verdens største ledelseskonference sammen med cirka 10.000 andre forskere og nogle praktikere fra hele verden med interesse inden for det ledelsesmæssige felt. En præmis på MMD studiet er at viden og mening konstrueres i relationer til andre i den givne kontekst. Hør i denne video Jan Molin professor og uddannelsedekan på CBS uddybe, hvorfor AOM er en vigtig del af MMD studiet - og hør to MMD deltageres refleksioner og oplevelser fra AOM i Orlando 2013. Chefjordemoder på Hillerød Sygehus Katrine Hornum-Stenz & Karin Lyngby Christensen, Afdelingsdirektør i Jyske Bank. Se AOM video HER.

MMD RYDDER FORSIDEN AF BØRSEN EXECUTIVE

MMD fik fin omtale i Børsen Executive den 30/4/14. Tilmed på forsiden som blev fulgt op med et par lange artikler og interviews inde i bladet. I den ene fortæller Afdelingsdirektør Catrine Boel, fra Danske Bank og Chefinstruktør Morten Kaiser, Mærsk om udbytte af MMD og det jobbytte, som de gennemførte i februar som et led i deres MMD studie. I den anden artikel fortæller MMD underviser, professor og uddannelsesdekan Jan Molin om tankerne bag MMD som en særlig lederuddannelse med benhårdt fokus på ledelse. Læs artiklerne i Børsen Executive HER.

MMD INVITERER TIL INFORMATIONSMØDE 27. MAJ

MMD har glæden at invitere erfarne ledere, konsulenter og specialister, som brænder for egen udvikling og organisationens forandring til informationsmøde om MMD studiet: den 27. maj kl. 17 til 18.30 på CBS i Dalgas Have. Læs mere om MMD informationsmødet og tilmeld dig ved at sende en mail til info.mmd@cbs.dk

 

MMD brochuren er udkommet i iPaper version. Læs og download den direkte fra MMD's hjemmeside. Undervejs kan du også høre nuværende og tidligere MMD studerende fortælle om studiet og det udbytte som MMD har givet i deres ledelsespraksis. Find brochuren HER

 

NÆSTE MMD STUDIESTART ER JANUAR 2015

MMD starter som bekendt kun nyt hold hvert andet år. Næste studiestart er januar 2015. Så det er ikke for tidligt at gå i gang, hvis du overvejer at søge om optagelse. MMD er en unik lederuddannelse på masterniveau for erfarne praktikere.

 

Læs mere om MMD studiets struktur og indhold

Hør anbefalinger fra MMD'ere

Se evalueringer om udbytte af studiet

Find ud af mere om optagelsesproces og adgangskriterier.

MMD SKÆRPER DIN TÆNKNING OM LEDELSE

Filmen med Peter Karnøe om ledelse og strategi er den seneste i serien "MMD Refleksion", som er 13 miniforelæsninger med undervisere og gæsteundervisere på MMD. Hver video i serien tager nogle af de centrale udfordringer og dilemmaer op, som ledere må tackle  - og som MMD studiet reflekterer over. Find alle MMD Refleksion videoerne HER.

LEDELSE I RELATIONER - MMD KONFERENCE

Traditionen tro inviterer MMD til ledelseskonference i den smukke festsal på Nationalmuseet. Det sker torsdag eftermiddag den 2. oktober 2014. Sæt kryds i kalender allerede nu. Invitation med program publiceres i juni, hvor tilmelding åbnes.

 

I mellemtiden kan du genopleve oplæg og stemning fra MMD’s tidligere ledelseskonferencer på Nationalmuseet: Be the Change, 2010 og Stærk ledelse i en svær tid, 2012

Kontakt MMD Programleder:
Lise Balslev
Tlf. 38 15 29 98
lba.master@cbs.dk
Copenhagen Business School
Lokale SV086
Dalgas Have 15
2000 Frederiksberg
CBS.DK/MMD


info.mmd@cbs.dk
Del på Facebook Del på LinkedIn
Afmeld nyhedsbrev Facebook LinkedIn