Nieuwsbrief

Nieuw Reijerwaard

6 mei 2014, nummer 34

 

Bloktitel
 

De Statencommissie Ruimte en Leefomgeving behandelt op 7 mei 2014 de Quick Scan Rijksstraatweg, zoals die in november vorig jaar door de gemeente Ridderkerk en GRNR gezamenlijk aan Provinciale Staten is gestuurd.
 

 

De stukken zijn te vinden onder agendapunt 2.d – LTA Statencommissie Ruimte en Leefomgeving 2014 via deze link.

 
 

 

 

 
Bloktitel
 

Donderdag 8 mei 2014 behandelt de Raad van State het beroep dat is ingediend tegen het besluit Hogere Grenswaarde van de gemeente Ridderkerk.
 

 

Naar verwachting vindt de uitspraak in deze zaak gelijktijdig plaats met de uitspraak met betrekking tot het inpassingsplan en de eerdere besluiten hogere grenswaarden. De behandeling daarvan heeft plaatsgevonden in een zitting van 13 januari 2014.

 
 

 

 

Bloktitel

Langs de drukste rijksweg van Nederland, waar de A15 en A16 samenkomen, is afgelopen week een bouwbord van Nieuw Reijerwaard geplaatst.

  Gebied
 

 

 

 
 

Nieuw Reijerwaard staat de komende jaren een grote verandering te wachten. Het gebied krijgt een bedrijfsbestemming. Het huidige gebruik (agrarisch en glastuinbouw) eindigt. Deze ontwikkeling heeft een grote impact op het gebied, de omgeving en de bewoners en gebruikers ervan.

 

Wij willen u daarom graag zo volledig mogelijk informeren over de ontwikkeling Nieuw Reijerwaard. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de ontwikkeling en realisatie van Nieuw Reijerwaard. Als u vragen heeft, waar u in de nieuwsbrief geen antwoord op vindt, kunt u die stellen via info@nieuwreijerwaard.eu.

 
 

 

 

  Kavels voor vers logistiek Deze nieuwsbrief is een periodieke uitgave van de GR Nieuw Reijerwaard.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.
 

 

 

Telefoon: 0180 2000 30 | email: info@nieuwreijerwaard.eu