RealDania Byg
 

Byggeriet af Ilulissat Isfjordscenter i gang

Byggeriet af et nyt formidlingscenter ved kanten af Isfjorden i Ilulissat går nu for alvor i gang. Mere end 100 mennesker var mødt frem til kaffemik, taler og festligheder, da byggestarten lørdag blev markeret af Grønlands Selvstyre, Avannaata Kommunia og Realdania, der er parterne bag projektet.

Læs hele nyheden

Facebook Like Button Tweet Button
 

Fane, fæstning og folkestyrets hus i Vordingborg

Oplev ruinen af en af Danmarks største kongeborge fra toppen af Gåsetårnet, når vi i anledning af 800-året for Dannebrog tager til Vordingborg og besøger Danmarks Borgcenter og nabobygningen Kornerups Rådhus, som med sine nygotiske træk og moderne tilbygning forbinder fortid og nutid.

19. juni: Kornerups Rådhus, Danmarks Borgcenter og Gåsetårnet

Facebook Like Button Tweet Button
 

Åbent hus i Arne Jacobsens private bolig ved Bellevue

Det er en arkitektonisk perle af de helt store, som Realdania By & Byg den 14 og 15. juni slår dørene op til: Arne Jacobsens privatbolig og tegnestue i første række til Bellevuestranden, hvor arkitekten boede og arbejdede i 20 år. Anledningen til åbent hus er, at huset netop har været gennem en større istandsættelse, hvor det oprindelige køkken og bad og de originale farver er blevet genskabt. 

Læs mere om åbent hus

Ønsker du at opleve huset før alle andre og få en udførlig beskrivelse af arkitekturen, området og livet i huset, så tilmeld dig en guidet rundvisning den 12. juni.

Facebook Like Button Tweet Button
 

Højgården på Sejerø har fået nyt stråtag

4000 bundter tækkerør, 1.800 meter lægter i fyrretræ og 100 meter dansk ålegræs. Højgården på Sejerø har fået nyt stråtag. Kom helt tæt på den igangværende restaurering med arkitekt og projektleder Anders Brüel.

Bliv medlem af Realdania By & Byg Klubben, og tag på byggepladsbesøg den 18. juni

Gør en tur ud af det
Sejerø er et af de steder i Danmark, der er begunstiget med flest solskinstimer, så pak endelig badetøjet og picnickurven. Det milde klima, det kuperede landskab og de mange små badestrande gør øen til et populært udflugtsmål. Du finder desuden flere gravhøje og en bautasten et mulehår fra Højgården.

Facebook Like Button Tweet Button
 

Herregårdsophold på Nørre Vosborg

Nyd et weekendophold på Vestjyllands fornemste herregård i efterårsfarver. Oplev statelig arkitektur fra fem århundreder, og hør om herregårdens barske historie og den storstilede restaureringsindsats, der sikrede fremtidigt liv i de historiske stuer, stalde og sale. Restaureringsarkitekt Frants Frandsen viser rundt. 3-retters middag og frokost inkluderet.

4.-5. oktober: Herregårdsophold

Facebook Like Button Tweet Button