Nieuwsbrief

Nieuw Reijerwaard

Nieuwsbrief 47, week 51

 

 

Werkzaamheden aanvullend grondonderzoek.
Het bedrijf MOS Grondmechanica doet in het gebied grondboringen ter voorbereiding op het ontwerpen van de grondwal in de groenstrook achter de woningen van de Rijksstraatweg.

 

De groenstrook moet nog worden ingericht. Zodra de GRNR gaat starten met de planvorming worden bewoners van de Rijksstraatweg hierbij betrokken.

 
 
Foto
 

 

 

Bloktitel

Het is vanwege de weersomstandigheden niet gelukt om deze week de weg te asfalteren. De werkzaamheden zullen in het nieuwe jaar afgerond worden.

 

 

Foto
 

 

 
 

Nieuw Reijerwaard staat de komende jaren een grote verandering te wachten. Het gebied krijgt een bedrijfsbestemming. Het huidige gebruik (agrarisch en glastuinbouw) eindigt. Deze ontwikkeling heeft een grote impact op het gebied, de omgeving en de bewoners en gebruikers ervan.

 

Wij willen u daarom graag zo volledig mogelijk informeren over de ontwikkeling Nieuw Reijerwaard. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de ontwikkeling en realisatie van Nieuw Reijerwaard. Als u vragen heeft, waar u in de nieuwsbrief geen antwoord op vindt, kunt u die stellen via info@nieuwreijerwaard.eu.

 
 

 

 

  Kavels voor vers logistiek Deze nieuwsbrief is een periodieke uitgave van de GR Nieuw Reijerwaard.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.
 

 

 

Telefoon: 0180 2000 30 | email: info@nieuwreijerwaard.eu