Nieuwsbrief

Nieuw Reijerwaard

25 september 2014, nummer 42

 

 
Maandag 17 november extra AB vergadering
 

Maandag 17 november is een extra vergadering van het Algemeen Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard in de raadszaal van het gemeentehuis van Ridderkerk. Op de agenda van deze extra vergadering staat onder andere het onteigeningsbesluit voor de eerste fase. De agenda en stukken van deze vergadering worden gepubliceerd in De Combinatie en De Schakel van donderdag 13 november en zijn te vinden op onder het kopje vergaderingen. De vergadering is hier live te beluisteren.

 

De eerstvolgende vergadering van het AB is op 13 oktober. De agenda van deze vergadering wordt gepubliceerd in De Combinatie en De Schakel van donderdag 9 oktober en zijn te vinden op onder het kopje vergaderingen. De vergadering is hier live te beluisteren.


De vergaderingen van het Algemeen Bestuur van de GRNR zijn openbaar. U kunt inspreken in de vergadering van het Algemeen Bestuur op punten die op de agenda staan. Dan moet u uiterlijk op de dag van de vergadering vóór 12.00 uur een verzoek indien bij de GRNR via info@nieuwreijerwaard.eu of via telefoonnummer 0180 – 200030.

 
 

 

 

Ondertussen in het gebied
 

Deze maand zijn we gestart met de aanleg van de 1e bedrijfslaan en het bouwrijp maken van percelen liggend aan de 1e bedrijfslaan.  Er wordt riolering aangelegd en de voorbelasting wordt verwijderd inclusief de zakbaken die bij de gasleiding zijn aangelegd.

 

Tenslotte wordt de 1e bedrijfslaan aangelegd in piepschuim (vanwege de nabije ligging bij de gasunieleiding) en wordt de weg geasfalteerd. De werkzaamheden zijn in december van dit jaar afgerond.

 
 
Foto
 

 

 

 
 

Nieuw Reijerwaard staat de komende jaren een grote verandering te wachten. Het gebied krijgt een bedrijfsbestemming. Het huidige gebruik (agrarisch en glastuinbouw) eindigt. Deze ontwikkeling heeft een grote impact op het gebied, de omgeving en de bewoners en gebruikers ervan.

 

Wij willen u daarom graag zo volledig mogelijk informeren over de ontwikkeling Nieuw Reijerwaard. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de ontwikkeling en realisatie van Nieuw Reijerwaard. Als u vragen heeft, waar u in de nieuwsbrief geen antwoord op vindt, kunt u die stellen via info@nieuwreijerwaard.eu.

 
 

 

 

  Kavels voor vers logistiek Deze nieuwsbrief is een periodieke uitgave van de GR Nieuw Reijerwaard.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.
 

 

 

Telefoon: 0180 2000 30 | email: info@nieuwreijerwaard.eu