Forward icon

Nyhedsbrev januar 2017

Vi håber, at alle er kommet godt ind i det nye år! I Rygestopbasen ser vi frem til et nyt og spændende år  med mange nye tiltag, der skal gøre Rygestopbasen endnu mere brugervenlig. ___________________________________________________________________________________

Udvidede og ændrede åbningstider i uge 6, 7 og 8

Sekretariatet har ændrede åbningtider for telefonen i uge 6, 7 og 8 på grund af ekstra afholdelse af vinterferie. Telefonåbningstiden vil være være mandag kl. 9-11.30 (som altid) og onsdag kl. 9-14.30 (udvidet i forhold til nu). Om torsdagen vil telefonen ikke være åben i de tre uger. 

Ændringen gælder kun disse tre uger. Fra uge 9 vil åbningstiden på telefonen igen være mandag kl. 9-11.30, onsdag og torsdag kl. 12.30-14.30.

_____________________________________________________________________________________

Regionsrapporter for 2015 med opfølgning i 2016

Regionsrapporterne for 2015 med opfølgning i 2016 blev udgivet den 21.12.2016. Rapporterne gør det bl.a. muligt at sammeligne rygestopenhedens egne resultater med resultaterne for regionerne, hvor årsrapporten giver mulighed for at sammenligne for hele landet.

Hver regionsrapport indeholder en kursusrapport, deltagerrapport og indikatorrapport. Se årets resultaterne for de fem regioner her.

_____________________________________________________________________________________

Husk at afslutte kurser for år 2016 i tastselv-miljøet

Årsskiftet er en god anledning til at se, om alle årets kurser er blevet tastet og afsluttet i tastselv-miljøet. På den måde sikrer I, at der vil blive fulgt op efter 6 måneder, og at kurserne kommer til at tælle med i statistikken.