Beste,

 

Pride.be 2015 kandidaat voor VisitBrussels Awards

Pride.be zal dit jaar opnieuw meedoen in de wedstrijd voor “Best International Event” van Brussel.
Afgelopen editie wist Pride.be voor haar 20ste verjaardag topontwerper Jean-Paul Gaultier te overtuigen om stadssymbool Manneken Pis in een gloednieuw jasje te stoppen. Met de komst van Jean-Paul Gaultier en de aanwezigheid van Pride.be op verschillende internationale evenementen hopen we dit jaar de VisitBrussels Awards te winnen in onze categorie.
Steun Pride.be en stem op ons in de VisitBrussels Awards door de QR-code te scannen of naar de website www.awards.brussels te gaan. Het is jouw stem die het verschil maakt!

Help Pride.be and join the team!

Pride.be wordt elk jaar groter ! Daarom hebben wij jou hulp nodig. Join our team en wordt een vrijwilliger van Pride.be.
Een vrijwilliger zijn bij Pride.be kan op verschillende manieren! Momenteel zoeken we volop naar enthousiaste medewerkers die voor ons in hun stad willen gaan flyeren voor Pride.be 2016.
Vrijwilliger zijn voor The Belgian Pride staat mooi op jouw cv en je draagt automatisch een steentje bij aan de hele holibitrans-gemeenschap.
Schrijf je snel in als vrijwilliger op onze website!

 
 

Jouw evenement in onze online agenda

Via onze website biedt Pride.be een gratis online agenda aan waar je jouw eigen evenement in kan opnemen en delen met de rest van onze bezoekers.
Onze online agenda is een handige tool om op zoek te gaan naar holibitrans-gerelateerde evenementen. De agenda laat evenementen toe van over heel België en biedt zo een overzichtelijke weergave aan van verschillende LGBTQI-evenementen die dit jaar plaatsvinden.
Voeg je evenement toe door op deze link te klikken.

Health Point en Vrouwenstraat komen naar Pride.be 2016

Omdat Pride.be veel belang hecht aan het welzijn van de holebitrans-gemeenschap zetten we vanaf 2016 verschillende gezondheidsorganisaties zoals bijvoorbeeld Sensoa, Ex Aequo, Drugslijn en Modus Vivendi… samen in één grote stand. Bij deze laatste hebben wij ook onlangs het Quality Nights label behaald.
Naast de nieuwe Health Point keert dit jaar opnieuw de Vrouwenstraat terug naar Pride.be. Deze straat zal net zoals vorig jaar te vinden zijn in de Ortsstraat. De Vrouwenstraat wordt beheerd en geanimeerd door verschillende grote vrouwenverenigingen van België. Zeker een bezoek waard op de dag van de Pride! Wil je trouwens meewerken aan het uitbouwen van deze vrouwenstraat dan horen we het graag. Geef ons een seintje via [anne@pride.be]