Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har haft dialog med MMD på CBS Se nyhedsbrevet i din browser
AT GØRE MENNESKER TIL BEDRE LEDERE KRÆVER NOGET SÆRLIGT

At gøre mennesker til bedre ledere kræver noget særligt. Ledelse handler om at motivere andre og skabe mening, at kunne navigere i en verden af tvetydighed og forandring, om at se bag facaden og finde brugbare løsninger til fastlåste problemer og processer. MMD uddannelsen arbejder med strukturer og ressourcer, som sikrer at de studerende udvikler sig i netop den kontekst som er relevant for den enkelte og ud fra et teoretisk og praktisk fundament. Hvert forløb på MMD er unikt, fordi det formes i samspil mellem deltagere og undervisere.

  • MMD er kontekstbaseret
  • MMD uddanner analytiske og refleksive ledere
  • MMD udvikler dig på et teoretisk og praktisk fundament

En masteruddannelse er en vigtig beslutning, som lægger op til at man er lydhør overfor både egne og ens organisations behov og forventninger. Argumentationen kan med fordel og gerne meget konkret tage udgangspunkt i MMD's særtræk. Find mere inspiration til "hvorfor MMD" for dig som overvejer at søge MMD og din virksomhed HER

MMD STUDIESTART I JANUAR 2017

MMD har studiestart hvert andet år, og næste gang er i januar 2017. Det er ikke for tidligt at gå i gang, hvis du overvejer at søge om optagelse eller at sende en deltager. Sidste ansøgningsfrist er 21. november 2016. Optagelsesprocessen er omhyggelig – vores erfaring er at det er en god investering og med til at sikre en god studiestart og et godt studieforløb. Find ansøgningsmateriale og læs mere om MMD's optagelsesproces og -kriterier.

MMD INFORMATIONSMØDE 29. AUGUST KL. 8.30

Vi inviterer til informationsmøde om MMD studiet mandag den 29. august kl. 8.30 til 10.00 på CBS i Dalgas Have. Læs mere om MMD informationsmøde den 29. august og hvem som deltager. Tilmeld dig ved at sende en mail til MMD på adressen info.mmd@cbs.dk.

DIVERSITET ER EN MMD STYRKE

MMD’s målgruppe er ledere og specialister indenfor ledelsesrådgivning og organisationsudvikling i offentlige og private virksomheder. Diversitet i deltagersammensætning er et erklæret mål, og det typiske MMD hold har siden uddannelsens start for 16 år siden repræsenteret studerende fra et bredt felt af både linje- og stabsfunktioner i forskellige brancher og fagprofessioner. Fælles for MMD’s Community er, at det tæller mennesker som brænder for egen udvikling og organisationens forandring. Find ud af mere om MMD deltagerprofilen

MMD REFLEKSION

MMD Refleksion serien er miniforelæsninger med MMD professorerne, som fortæller om nogle af de centrale udfordringer og dilemmaer, som en moderne leder står over for - og som MMD studiet reflekterer over. Videoerne giver dig et indblik i, hvad MMD er optaget af og hvordan uddannelsen taler MMD’sk om ledelse. Hør eller genhør Jan Molin, Kristian Kreiner, Peter Karnøe, Majken Schultz, Jan Mouritsen, Allan Holmgren, John Christiansen og andre videopodcast fra MMD webbet.

Kontakt MMD Programleder:
Lise Balslev
Tlf. 38 15 29 98
lba.master@cbs.dk
Copenhagen Business School
Lokale SV086
Dalgas Have 15
2000 Frederiksberg
CBS.DK/MMD


info.mmd@cbs.dk
Del på Facebook Del på LinkedIn
Afmeld nyhedsbrev Facebook LinkedIn