Hallo,

Verwacht je deze mail al lang? Hieronder de vele manieren om deel te nemen.

 

U bent een persoon

Gratis

Alles is volledig gratis voor U: de Mini-Pride, de receptie in het Brussels Parlement, het PrideFestival, de PridePocket (waar U het volledige programma van de evenementen in kunt vinden), en last but not least de drie dagen van feestvreugde en engagement

  • 14/5 : Gender@Pride
  • 15/5 : Pride@theCity
  • 16/5 : Parade@Pride !

Daarbij komt nog dat als je onze Facebookpagina ‘liked’ en/of onze newsletter aanvraagt, U kan genieten van alle leuke initiatieven van onze partners (wedstrijden, gratis tickets, …) en van alle HoLeBiTransInter-informatie gedurende het hele jaar. Raadpleeg ook onze agenda.

In ruil voor een beetje van uw tijd

Het is mogelijk mee te werken aan de organisatie van Pride.be door Vrijwilliger te worden. Er zijn verschillende functies in te vullen:

  • De dag zelf: (dragen van de vlag, steward, infostand, fotograaf,... )
  • Tijdens de maanden april/mei (verdeling van het drukmateriaal,…)
  • Gedurende het hele jaar (werk met ons mee om het evenement vorm te geven door deel te nemen aan de werkgroepen/ cellen). 

Meer informatie hier.

U bent een HOLEBITRANSINTER-vereniging (niet verbonden of gelinkt met een politieke partij)

Gratis

PridePocket

Organiseert U een HOLEBITRANSINTER-activiteit tussen 1 en 17 mei 2015 ?
Of zij nu cultureel, politiek, activistisch of uitsluitend plezierig is, profiteer van de verspreiding van de PridePocket over 12.000 exemplaren doorheen het hele land en van een volledige pagina exclusief voorbehouden voor uw activiteit ! U kan uw activiteit hier registreren tot 20 februari.

Uw activiteit zal eveneens online staan op de website Pride.be en op de sites quefaire/wattedoen.

PrideParade

Niet-gemotoriseerde delegaties nemen gratis deel aan de Parade ! Schrijf je hier in voor 27 maart.

Voor minder dan €50

PrideVillage

De HOLEBITRANSINTER-verenigingen die niet verbonden of gelijkgesteld zijn met een politieke partij en die een niet-commerciële stand willen uitbaten betalen minder dan €50 voor een plaats van 5B x 2l m in de Pridevillage ! Registreer je hier voor 27 maart. Kortingen zijn mogelijk bij betaling voor 14/03/2015 en/of een deelname met een Paradewagen !

Voor €50

PrideParade

De HOLEBITRANSINTER-verenigingen die niet verbonden of gelijkgesteld zijn met een politieke partij die een gemotoriseerde delegatie hebben betalen slechts €50 voor hun deelname aan de PrideParade ! Registreer je hier voor 27 maart.

Voor €150

PridePocket

De HOLEBITRANSINTER-verenigingen die niet verbonden of gelijkgesteld zijn aan een politieke partij betalen slechts €150 voor een publiciteitspagina in de PridePocket, die nationaal wordt verdeeld. Bestel je pagina hier voor 28 februari.

Wij staan open voor al uw originele suggesties.
Laat uw verbeelding erop los en contacteer ons!

 
 

U vertegenwoordigt een winkel, een commercieel bedrijf, een instelling, een politieke partij

Gratis

PrideParade

Niet-gemotoriseerde delegaties nemen gratis deel aan de PrideParade ! Registreer je hier voor 27 maart.

Pridevoucher (politieke partijen mogen hier niet meedoen)

De Pridevoucher is een bonnenboekje met kortingen dat in 20.000 exemplaren verdeeld wordt over het hele land. Het is bedoeld om de Brusselse handelszaken en de culturele instellingen die zich inzetten voor het Pridefestival te promoten en om aan de deelnemers voordelen aan te bieden (1+1gratis, kortingen, cadeaus,…). Inschrijving hier voor 28 februari.

Voor €100

PrideVillage

U kan reeds een stand van 5Bx2l m reserveren vanaf €100 (eveneens voor uw eigen handelszaak als deze zich in de PrideVillage bevindt). Registreer je hier voor 27 maart en ontdek de vele extra opties die mogelijk zijn. Kortingen bij betaling voor 14/03/2015 of bij deelname aan de PrideParade ! 

Opgelet : in geval van drankverkoop moet er rekening gehouden worden met exclusiviteiten

Voor €185

PrideParade

De gemotoriseerde delegaties, behalve die van HOLEBITRANSINTER-verenigingen, betalen slechts €185 om deel te nemen aan de PrideParade ! Registreer je hier voor 27 maart.

Voor €900

Sampling

U kan gratis stalen van uw product uitdelen tijdens de PrideParade of in de Pridevillage voor €900.

Website Banner

Uw banner op onze website voor een heel jaar voor €900 ! Reserveer ze hier.

PridePocket

Een volledige pagina in kleur in de PridePocket, verdeeld over 12.000 exemplaren in heel België, kost slechts €900. Reserveer je pagina hier voor 28 februari.

Voor €2500

Groot scherm

Aanwezigheid van uw logo op het reuzenscherm dat geplaatst wordt aan de Beurs op 16mei voor slechts €2500. 100.000 deelnemers in 2014 ! Reserveer hier.

Partnerschappen - sponsoring

Wilt U zich meer inzetten ? Download ons ‘sponsordossier’ hier.

Hebt u andere ideeën om deel te nemen ?
Het team verwelkomt al uw originele suggesties.
Laat je verbeelding de vrije loop en aarzel niet om ons te contacteren !