No Images? Click here

Hej

Sommerferien står for døren, og Center for Sundhedssamarbejde vil gerne ønske dig en rigtig god sommer.

Lige inden du tjekker ud til ferie, så gå ikke glip af højdepunkter fra Folkemødet set gennem sundhedsbriller, workshop for Nordea-fonden om familiedannelse og vores kommende deltagelse i Folkesundhedsdagene. Vi håber at se dig efter ferien til flere folkelige arrangementer om ældres mentale sundhed, sundhedshysteri og overvægt.​ Følg med på susa.au.dk og de sociale medier.

 

En pop-up-stand med borgernes bud på en lykkelig alderdom 

Hvem er den bedste kilde til viden om en lykkelig alderdom? Det er selvfølgelig borgerne selv. Derfor arrangerede vi i samarbejde med Aarhus Kommune en pop-up-stand i Aarhus Midtby, hvor borgerne gav deres bud på en lykkelig alderdom. Initiativet var opvarmning til en debat ved Folkemødet på Bornholm, og er samtidigt et led i et længere samarbejde med Aarhus Kommune, der ønsker at sikre borgerne en god alderdom baseret på den bedste viden fra forskning og praksis.

Tour de Folkemødet - set gennem sundhedsbriller 

En Lykkebus med hampkager, en professor i gummistøvler og en folkelig debat om den lykkelige alderdom - det var blot nogle af de oplevelser, vi tog med os hjem fra Folkemødet på Bornholm 2016.

Center for Sundhedssamarbejde deltog ved Folkemødet på Bornholm for at øge mulighederne for samarbejde mellem Aarhus Universitet og det omgivende samfund på sundhedsområdet. 

Det kræver en landsby at opfostre et barn 

1. juni afholdte Center for Sundhedssamarbejde en workshop med titlen ”En familie dannes”, som er en del af et større projekt med Nordea-fonden. Ved workshoppen bidrog 40 forskellige fagpersoner med deres viden om familiedannelse, der tilsammen skal kvalificere hvilke indsatsområder, Nordea-fonden skal satse på. 

Ses vi til Folkesundhedsdage i september?

Den 26.-27. september løber Folkesundhedsdage af stablen, og vi håber på at se dig. Her kan du finde os i vores egen stand, hvor vi fortæller om samarbejdsprojekter og åbner op for nye samarbejder om sundhed. Vi arrangerer samtidigt en workshop, hvor du kan høre direktøren for Center for Sundhedssamarbejde debattere Børns mentale sundhed i et livstidsperspektiv sammen med andre forskere og kommunale aktører.